Ο Ολυμπιακός Βόλου είχε Φλίγκο...

Ο Ολυμπιακός Βόλου είχε Φλίγκο...

Με χατ τρικ του κορυφαίου φορ οι ερυθρόλευκοι έφτασαν στο «καθαρό» 3-0 επί του Θεσπρωτού.

από Δημήτρης Θεοδώρου
στις 25/01/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ολοκλήρωσε ο Ολυμπιακός Βόλου τις υποχρεώσεις του για τον πρώτο γύρο στο πρωτάθλημα του 2ου ομίλου. Παρά το γεγονός ότι δεν μπόρεσε να αναδειχθεί πρωταθλητής χειμώνα, ο σύλλογος του Βόλου βρίσκεται σε απόσταση... αναπνοής από τον πρωτοπόρο Απόλλωνα Λάρισας (προπορεύεται με διαφορά μόλις ενός βαθμού), χάρη και στη νέα επικράτησή του, αυτή τη φορά επί του Θεσπρωτού. Στο παιχνίδι που έγινε σήμερα (25/1) το απόγευμα στο Πανθεσσαλικό στάδιο, οι δύο ομάδες δεν είχαν μεγάλες διαφορές μεταξύ τους, όμως οι ερυθρόλευκοι είχαν... Φλίγκο! Ο κορυφαίος φορ πέτυχε χατ τρικ, οδηγώντας την ομάδα του σε «καθαρή» νίκη με 3-0 απέναντι σε έναν αντίπαλο που πάλεψε με όλες τις δυνάμεις του, χωρίς όμως να καταφέρνει να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα.

Ο έμπειρος άσος άνοιξε το σκορ στο 36' με πλασέ μετά από σέντρα του Μασάντο και αδράνεια της άμυνας, στο 58' πέτυχε το 2-0 όντας σε θέση τετ α τετ, ενώ στο 61' διαμόρφωσε το τελικό 3-0 με όμορφη ατομική ενέργεια και πλασέ.

Διαιτητής ήταν ο Βουρνέλης, με βοηθούς τους Τοροσιάδη και Μποζατζίδη (Μακεδονίας).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Τιμόθεος Καβακάς): Κατσούλης, Στουρνάρας, Ιωαννίδης (46' Σουάνης), Ντόικιτς, Ζώνας, Πότσι (46' Σταύρου), Δωματάς, Οικονόμου (66' Ευθυμιάδης), Φλίγκος, Μασάντο, Μουκάμ

ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ (Δημήτρης Μουρούτης): Κωνσταντάκος, Ηλίας, Μυρσινιάς, Νόνης, Πάνος, Βιτώρος, Μέμμος (66' Μπλέτσας), Γιάκος (77' Πολυχρονιάδης), Ντόκος, Σούκιας, Μπίκας (90' Κωστάκης)

 

Τελευταία τροποποίηση: Τετάρτη, 25 Ιανουαρίου 2017 19:48