Ισόπαλοι ΑΕ Ερμιονίδας και Παναρκαδικός

Ισόπαλοι ΑΕ Ερμιονίδας και Παναρκαδικός

Οι δύο ομάδες έμειναν στο 1-1, σε ένα ματς με φινάλε «θρίλερ».

από Δημήτρης Θεοδώρου
στις 30/01/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Μία σειρά από κίνητρα είχαν η ΑΕ Ερμιονίδας και ο Παναρκαδικός για να κυριαρχήσουν στο γειτονικό ντέρμπι που έγινε το απόγευμα της Κυριακής (29/1), ωστόσο περιορίστηκαν στο ισόπαλο 1-1. Οι δύο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο, με τους γηπεδούχους να είναι ανώτεροι στο πρώτο ημίχρονο και τους φιλοξενούμενους να ανεβάζουν απόδοση στο δεύτερο μέρος. Μάλιστα, στις αρχές της επανάληψης, συγκεκριμένα στο 52', οι πράσινοι προηγήθηκαν χάρη σε ατομική ενέργεια και πλασέ του Κολιόπουλου. Οι γαλαζοκίτρινοι πίεσαν για την ισοφάριση, την οποία πέτυχαν λίγο πριν από την εκπνοή (89') με σουτ του Τζιέρη. Μάλιστα, θα μπορούσαν να έχουν πάρει και τη νίκη, αν η μπάλα κατέληγε στα δίχτυα και όχι στο δοκάρι από το κοντινό σουτ του Αποστολίδη στο 94'. Μεγάλη εμφάνιση πραγματοποίησε ο τερματοφύλακας του Παναρκαδικού, Καπετάνος, ο οποίος «κατέβασε ρολά» σε τουλάχιστον τέσσερις περιπτώσεις. Αξίζει να σημειωθεί, επίσης, ότι ο πρώτο βοηθός Καλλής (Ανατολικής Αττικής) λίγο έλειψε να τινάξει το παιχνίδι στον... αέρα με τις υποδείξεις του. Χαρακτηριστικό είναι ότι στη φάση του γκολ των φιλοξενούμενων, σήκωσε λανθασμένα το σημαιάκι του, αφού ο σκόρερ είχε πάρει την μπάλα από πόδια των γηπεδούχων. Ορθά, όμως, έπραξε ο διαιτητής Δραγάτης του ίδιου Συνδέσμου, που πήρε πάνω του τη φάση και την άφησε να εξελιχθεί. Δεύτερος βοηθός ήταν ο Τσαλίκης (Αθηνών).

ΑΕ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ (Θανάσης Στάικος): Πονηρός, Παναγιώτου (84'Σχοινάς), Σαμαράς, Τζιέρης, Νώτης, Κιοσές, Παλαιοπάνος, Παπαϊωάννου (76' Καραλής), Τριμπόνιας, Αποστολίδης, Σελμαναϊ (60' Τσόφλιος)

ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ (Γιώργος Αντωνόπουλος): Καπετάνος, Πετρόπουλος, Γκρόσιος, Αρώνης, Δήμος, Κυριακόπουλος, Π. Σαλαπάτας (30' λ. τρ. Πούτσι), Σταθουλόπουλος, Α. Σαλαπάτας (75' Αρδάμης), Καναβέτας (46' Κολιόπουλος), Γιουκούδης.

(Ανταπόκριση: Κοσμάς Γεωργίου)