Προχωρά ακάθεκτος ο Απόλλων Λάρισας

Προχωρά ακάθεκτος ο Απόλλων Λάρισας

Η ομάδα του Σάκη Θεοδοσιάδη «καθάρισε» και τον Εθνικό Φιλιππιάδας (3-0).

από Δημήτρης Θεοδώρου
στις 30/01/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Μόλις στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος είχε γνωρίσει ήττα σοκ στην έδρα του από την Πύδνα Κίτρους, σε ένα ματς που είχε αφήσει με έντονα, αλλά και δικαιολογημένα, παράπονα τους ιθύνοντές του. Έκτοτε, στη Φιλιππούπολη ο Απόλλων Λάρισας μετρά μόνο νίκες! Στις περισσότερες των περιπτώσεων, μάλιστα, φροντίζει να φτάνει σε σκορ που δεν αφήνουν περιθώρια αμφισβήτησης της υπεροχής του. Μετά τη Νίκη Βόλου, την οποία συνέτριψαν την περασμένη Τετάρτη, νέο θύμα των κυανόλευκων ήταν ο Εθνικός Φιλιππιάδας, του οποίου επιβλήθηκαν με το ευρύ 3-0. Έτσι, ο Απόλλων παρέμεινε στην 1η θέση, έστω και στην απόσταση με την ελάχιστη τιμή από τον Ολυμπιακό Βόλου, δείχνοντας πάντως αποφασισμένος να συνεχίσει να κρατά τα σκήπτρα.

Μόλις στο 12' ο Καρακατσάνος άνοιξε το σκορ με κοντινό σουτ ύστερα από φάση διαρκείας, με τους φιλοξενούμενους να ανεβαίνουν για την ισοφάριση και να την αγγίζουν σε δύο περιπτώσεις. Στο 24' ο Μπαλογιάννης σούταρε στο δοκάρι, ενώ στην εξέλιξη της φάσης το νέο σουτ του Μπαστάνη εξουδετερώθηκε από τους αμυνομένους και στο 32' ο Άτσκα σκόραρε, νωρίτερα όμως είχε υποδειχθεί σε θέση οφσάιντ. Ό,τι δεν μπόρεσαν να πετύχουν στην εστία του Απόλλωνα οι παίκτες του Εθνικού, το... κατάφεραν στη δική τους λίγο μετά από την έναρξη του δευτέρου μέρους. Πιεζόμενος από αντιπάλους ο Ντανάι πήδηξε για την κεφαλιά, αντί όμως να την απομακρύνει, την έστειλε στα δίχτυα του Τρανουλίδη για το 2-0 στο 57'. Στο 62' ο Διβανές «σημάδεψε» δοκάρι με σουτ και στο 81' ο Κυριάκος με διαγώνιο πλασέ έγραψε το 3-0, που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα.

Διαιτητής ήταν ο Τσιαουσίδης, με βοηθούς τους Φράγιο και Χουζανά (Μακεδονίας).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Σάκης Θεοδοσιάδης): Φιρινίδης, Σάββας, Παπαδόπουλος, Ιορδανίδης, Ανδρέου, Αγρόδημος, Διβανές (64' Σουλίδης), Καρακατσάνης (69' Κυριάκος), Σαχινίδης, Πέντα (81' Καμπέρης), Μηνάς

ΕΘΝΙΚΟΣ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ (Γιώργος Γιάννος): Τρανουλίδης, Μανιώτης, Ντανάι, Δημουλάς, Βραχνός, Τσουλιάης, Παπακίτσος (70' Τσιφλίδης), Άτσκα (84' Χαριτόπουλος), Μπαστάνης (89' Καρατζάς), Μπαλογιάννης, Κουμπής.

(Ανταπόκριση: Νίκος Μίχος)