Ανατροπή... παραμονής οι Μαύροι Αετοί!

Ανατροπή... παραμονής οι Μαύροι Αετοί!

Η ομάδα του Ελευθεροχωρίου λύγισε τον Αστέρα Πετριτή, πανηγυρίζοντας δεύτερη συνεχόμενη νίκη σε ματς «εξάποντο» (2-1).

από Δημήτρης Θεοδώρου
στις 01/02/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Κάτι καλύτερο δεν θα μπορούσαν να προσδοκούν στους Μαύρους Αετούς από αυτό που έχουν πετύχει με το ξεκίνημα στις υποχρεώσεις του πρωταθλήματος για το νέο έτος. Αφού πρώτα απέσπασε ισοπαλία στο Βελεστίνο από τον Ρήγα Φεραίο, η ομάδα του Ελευθεροχωρίου κατάφερε να αξιοποιήσει το πλεονέκτημα της έδρας της στον απόλυτο βαθμό, πετυχαίνοντας δύο νίκες σε ισάριθμους αγώνες με αντιπάλους ομάδες που επίσης παλεύουν για την αποφυγή του υποβιβασμού. Μετά τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας (1-0), οι παίκτες του Νίκου Μανούρα κατέβαλαν και τον Αστέρα Πετριτή στη σημερινή (1/2) εξ αναβολής αναμέτρηση για την 17η αγωνιστική του 2ου ομίλου, πετυχαίνοντας τη νίκη με 2-1 και ανατροπή στο σκορ! Έτσι, οι πρωταθλητές Τρικάλων πλασαρίστηκαν στους 17 βαθμούς και την 9η θέση, όπου «συγκατοικούν» με τον Πιερικό. Από την άλλη, δεν μπόρεσε να περάσει πάνω από τη γραμμή η νησιώτικη ομάδα.

Οι Κερκυραίοι μπήκαν δυναμικά στο παιχνίδι, κατορθώνοντας να πάρουν κεφάλι στο σκορ μόλις στο 4' με την προβολή του Μάμαλου μετά από σέντρα του Ν. Γεωργοπάλη. Κομβικής σημασίας είναι το χρονικό σημείο στο οποίο πέτυχαν οι γηπεδούχοι να φτάσουν στην ισοφάριση. Συγκεκριμένα στο 45', ο Τσιώλης δέχθηκε την σκαφτή πάσα του Ιωάννου και με κεφαλιά έγραψε το 1-1. Στο 56', μάλιστα, ο δημιουργός του πρώτου γκολ μετατράπηκε σε σκόρερ, πετυχαίνοντας το 2-1 με δυνατό, διαγώνιο σουτ! Στο υπόλοιπο διάστημα μέχρι το τέλος της αναμέτρησης, οι Μαύροι Αετοί διαχειρίστηκαν χωρίς πρόβλημα το υπέρ τους αποτέλεσμα και έφτασαν στο «χρυσό» τρίποντο.

Διαιτητής ήταν ο Μουτσάνας, με βοηθούς τους Κουτρομάνο και Στεργιόπουλο (Καρδίτσας).

ΜΑΥΡΟΙ ΑΕΤΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡ. (Νίκος Μανούρας): Θεολόγης, Τεντολούρης, Ρόμπος, Αετόπουλος, Γιαννούλας (57' Ψύρρας), Κεχαγιάς (80' Μπαλτιμάς), Ιωάννου, Τσιώλης, Σκόνδρας, Σιαμπάνης (84' Φλιούκας), Καραστέργιος
ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΕΤΡΙΤΗ (Γιάννης Χονδρογιάννης): Ριγανάς, Καλούδης, Λέσσης Π. (60' Στούπας Δ.), Πολύζος, Πάγκαλης, Στούπας Σ. (62' Ρούμπος), Γεωργοπάλης, Τόμπρος, Γαστεράτος, Μάμαλος (74' Λέσσης Ι.), Γράντος.