×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 546

Παίρνει 200 εισιτήρια η Δράμα εν όψει Λαγκαδά

Παίρνει 200 εισιτήρια η Δράμα εν όψει Λαγκαδά

Με απόφαση της αστυνομίας στην σημερινή σύσκεψη των μέτρων τάξης η Δόξα Δράμας θα πάρει 200 εισιτήρια για το εκτός έδρας ματς με την ΑΠΕΛ!

από
στις 04/02/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Δεν είναι ευχάριστα τα νέα στο θέμα των εισιτηρίων για το κυριακάτικο ντέρμπι της Δόξας με την ΑΠΕΛ στο Λαγκαδά. Τουλάχιστον σε ότι αφορά τις αρχικές απαιτήσεις των ανθρώπων της Δόξας για τον αριθμό των εισιτηρίων που ήθελαν και ζήτησαν για τις ανάγκες των οπαδών της. Είναι γεγονός ότι υπάρχει πολύ μεγάλη ζήτηση από την πλευρά των δραμινών που θέλουν να βρεθούν στο πλευρό των ποδοσφαιριστών τους στην τόσο δύσκολη αναμέτρηση μέσα στο εθνικό στάδιο των Λαγκαδά.

Στην σημερινή σύσκεψη για τα μέτρα τάξης που έγινε στο αστυνομικό μέγαρο στην Θεσσαλονίκη, παρόντες από πλευράς των δύο ομάδων ήταν για την Δόξα ο γενικός αρχηγός της Γιάννης Γεροσωτήρης και από την άλλη πλευρά ο πρόεδρος της ΑΠΕΛ Θανάσης Γκογκάκος.

Έγινε γνωστό ότι υπάρχουν σε διάθεση μόνο 600 εισιτήρια. Από αυτά στην Δόξα θα δοθούν τα 200 τα οποία θα αφορούν την μικρή καγκελόφρακτη κερκίδα που δίνεται στους φιλοξενούμενους. Τα υπόλοιπα 400 θα είναι διαθέσιμα από τα δύο εκδοτήρια που θα υπάρχουν στο χώρο του γηπέδου. Συνεπώς θα μπορούν να τα προμηθευτούν και δραμινοί εκδρομείς που θα βρεθούν από νωρίς στο Λαγκαδά και στο γήπεδο. Η κερκίδα που υπάρχει είναι χωρητικότητας 740 καθισμάτων και ανάμεσα σε αυτή και την κερκίδα των φιλοξενούμενων θα υπάρχει ένα κενό για λόγους ασφαλείας που θα αφορά περίπου εκατό καθίσματα. Πιθανώς εκεί να παραταχθεί κάποια διμοιρία αστυνομικής δύναμης.

Για τους υπόλοιπους δραμινούς που δεν θα έχουν κάποιο από τα 200 εισιτήρια που θα δοθούν στην Δόξα, θα υπάρχει η δυνατότητα να παρακολουθήσουν το παιχνίδι στην μεγάλη κερκίδα μαζί με τους φίλαθλους της ΑΠΕΛ. Η φιλοξενία της ΑΠΕΛ στον πρώτο γύρο μέσα στην Δράμα και η συνύπαρξη των φιλάθλων των δύο ομάδων στα μέχρι τώρα μέσα στο Λαγκαδά δεν προμηνύουν ανησυχίες για το κυριακάτικο παιχνίδι. Αυτό το περιθώριο να μπορούν να προμηθευτούν εισιτήρια από τα εκδοτήρια οι φιλοξενούμενοι είναι ίσως η επιτυχία της Δόξας στην διαπραγμάτευση των εισιτηρίων καθώς δεν είναι κάτι που συνηθίζεται στα παιχνίδια της ΑΠΕΛ.

Μέχρι αργά το απόγευμα η Δόξα δεν έχει παραλάβει ακόμη τα εισιτήρια της από τους διοικούντες της ΑΠΕΛ. Εφόσον αυτό γίνει άμεσα τότε αυτά θα σταλούν στην Δράμα όπου θα γίνει η διάθεση τους, προφανώς από τα γραφεία του συλλόγου.

Πηγή: sportdrama