Επιστροφή στην Καλαμαριά και στις νίκες ο Απόλλωνας (4-0) τον Νέστο

Επιστροφή στην Καλαμαριά και στις νίκες ο Απόλλωνας (4-0) τον Νέστο

Νίκησε αλλά παρέμεινε δεύτερος ο Απόλλων Καλαμαριάς μετά το πέρασμα της Δόξας από τον Λαγκαδά

από Γιάννης Μαυρόπουλος
στις 05/02/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

 

Επιστροφή στην Καλαμαριά αλλά και στις νίκες για τον Απόλλωνα Καλαμαριάς σήμερα το απόγευμα με μία ξεκούραστη νίκη επί του Νέστου Χρυσούπολης με 4-0.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν λαίμαργα….. από το πρώτο λεπτό του αγώνα και δεν άφησαν κανένα περιθώριο αναπνοής στους φιλοξενούμενους που είδαν την μπάλα στα δίχτυα τους στα πρώτα 45 λεπτά 3 φορές !

Στην επανάληψη οι  κοκκινόμαυροι έριξαν την ένταση της πίεσης  και με ένα ακόμη γκολ σφράγισαν την σημαντική νίκη καθώς από εδώ και πέρα όλοι οι αγώνες των Ποντίων θα είναι  ΤΕΛΙΚΟΙ είτε εντός είτε εκτός έδρας.

 

Το φιλμ του αγώνα:

Στο 10’ μετά από κόρνερ του Πόποβιτς  ο Λεωνίδας Κυβελίδης με δυνατή κεφαλιά από κοντά έστειλε την μπάλα να αναπαυτεί στην εστία του Σουμουλίδη.

Στο 27’ ο Καέν Ν’ Λουντούλου με ωραίο πλασέ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 2-0.

Το ημίχρονο έκλεισε με ένα πολύ όμορφο γκολ του Πόποβιτς ο οποίος με δυνατό σουτ από μεγάλη απόσταση παραβίασε για τρίτη φορά την εστία του Νέστου γράφοντας το 3-0 !

Ο Απόλλων Καλαμαριάς στο δεύτερο ημίχρονο έριξε τους ρυθμούς. Παρά ταύτα στο 58 ο Συμελίδης μετά από ωραία προσπάθεια και ένα-δύο με τον Πόποβιτς έκανε το τελικό 4-0 !

 

Διαιτησία :  ΖΟΥΓΡΑΣ –ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ-ΤΖΙΟΥΒΑΡΑΣ

 

Απόλλων Καλαμαριάς

 Μένκα, Αμαραντίδης(85΄ Ζώτος), Κυβελίδης, Σαμαράς, Γεωργιάδης, Συμελίδης, Ν’Λουντούλου, Πόποβιτς(61’ Χασομέρης), Φάμπιο, Καλαϊτζίδης(78’ Σαββίδης), Καλογέρης

 

Νέστος Χρυσούπολης

 Σουμουλίδης, Λασπάτζης, Μαρκάκης(61’Τσάκωνας), Παυλακάκης, Κωνσταντινίδης, Κοντογιάννης, Μπουλγκουράς, Ντερτιλής(46’ Καστανίδης), Κωνταντίνου, Μενίκου, Βαλαβανόπουλος(46’ Μαιδάνος)