×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 546

Το ντέρμπι στην Αχαϊκή

Το ντέρμπι στην Αχαϊκή

Δεύτερη ήττα στο φετινό πρωτάθλημα γνώρισε η Παναχαϊκή από τη συμπολίτισσα (1-0) παραμένοντας πρωτοπόρος στον 3ο όμιλο

από
στις 06/02/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Η Αχαϊκή πέτυχε νίκη γοήτρου και ουσίας επικρατώντας με 1-0 της Παναχαϊκής στο ντέρμπι της Πάτρας που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής (5/2) αναφορικά με τη 18η αγωνιστική στο πλαίσιο της Γ’ Εθνικής. Εντούτοις, οι «κοκκινόμαυροι» παρέμειναν στην κορυφή της κατάταξης για τον 3ο όμιλο της κατηγορίας μετά τις βαθμολογικές απώλειες που γνώρισαν και οι υπόλοιποι πρωτοπόροι.

Στο αγωνιστικό σκέλος, η Αχαϊκή μπήκε αποφασισμένη στο ματς και προηγήθηκε μόλις στο όγδοο λεπτό! Ο Ντάζος εξαπέλυσε διαγώνιο σουτ που κατέληξε στα δίχτυα του Βρονταρά. Η Παναχαϊκή ανασυντάχθηκε μετά το 20’, όταν ο Ντάζος απέκρουσε σε επικίνδυνο γύρισμα του Σιαλμά προς τον Ελευθεριάδη. Στο 26ο λεπτό ακυρώθηκε γκολ της Παναχαϊκής με τους «κοκκινόμαυρους» να εκφράζουν έντονα παράπονα για την εν λόγω απόφαση.

Ο Μπουρλάκης εκτέλεσε κόρνερ φέρνοντας τον προωθημένο Λουμπαρδέα σε θέση βολής, αλλά ο έμπειρος αμυντικός αστόχησε με κεφαλιά προ κενής εστίας! Στο μεταξύ, η Αχαϊκή αμυνόταν σθεναρά απορροφώντας όλη την πίεση που δεχόταν στα μετόπισθεν. Ο Ελευθεριάδης εξαπέλυσε άστοχο βολέ στο 35’ για ν’ ακολουθήσει πλασέ του Σιαλμά στα σώματα (33’). Η μεγαλύτερη ευκαιρία σημειώθηκε στο 39ο λεπτό σε επικίνδυνη παράλληλα σέντρα του Μπουρλάκη δίχως αποδέκτη.

Ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος προσπάθησε να δώσει επιθετική ώθηση στην Παναχαϊκή. Ο Γιάννης Σπανός πέρασε ως αλλαγή πραγματοποιώντας το επίσημο ντεμπούτο με τους Πατρινούς. Για την Αχαϊκή απείλησε μετά από ώρα με τον Αναγνωστόπουλο να σουτάρει εκτός περιοχής άουτ στο 55ο λεπτό. Οι γηπεδούχοι αμύνθηκαν πιο αποτελεσματικά και κράτησαν ανέπαφα μετόπισθεν μέχρι τέλος.

Ωστόσο, η Παναχαϊκή μπορούσε τουλάχιστον να φτάσει στην ισοφάριση. Σπουδαία ευκαιρία χάθηκε στο 85ο λεπτό, όταν ο Δρακόπουλος απέκρουσε σουτ του Μωραΐτη και ο Ελευθεριάδης δεν μπόρεσε να πλασάρει στην κενή εστία.

ΑΧΑΪΚΗ (Αλέξανδρος Γαβριλόπουλος): Δρακόπουλος, Ντάζος, Στεφανόπουλος, Πετρόπουλος, Ρίλντι, Κωνσταντινόπουλος, Δριμάλας, Λαμπρόπουλος, Κωστούλας, Γεωργόπουλος, Αναγνωστόπουλος.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Βρονταράς, Βλάχος, Αδαμόπουλος, Δημητρίου (80’ Μωραΐτης), Μακρυδημήτρης, Λουμπαρδέας, Στεργίδης (52’ Γ. Σπανός), Γκίνο, Ελευθεριάδης, Μπουρλάκης (62’ Μαστραντωνάκης), Σιαλμάς.

Πηγή φωτό: thebest.gr