Έχασε την ευκαιρία ο Άγιος Ιερόθεος

Έχασε την ευκαιρία ο Άγιος Ιερόθεος

Η ομάδα του Περιστερίου υποχρεώθηκε σε ισοπαλία από τον Ιάλυσο (2-2), παρά το γεγονός ότι προηγούνταν με 2-0.

από Δημήτρης Θεοδώρου
στις 06/02/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Μοναδική ευκαιρία να πλησιάσει σε απόσταση βολής τον Ιωνκό έχασε το απόγευμα της Κυριακής (5/2) ο Άγιος Ιερόθεος! Η ομάδα του Περιστερίου υποχρεώθηκε στο ισόπαλο 2-2 από τον Ιάλυσο στη Ρόδο, αδυνατώντας να «καθαρίσει» ένα παιχνίδι στο οποίο βρέθηκε να προηγείται με 2-0 στο πρώτο ημίχρονο. Με αντεπίθεση διαρκείας στο δεύτερο μέρος οι νησιώτες έφτασαν στην ισοφάριση και «έσωσαν» τον βαθμό. Μόλις στο 3' ο Γκουτσούλας «πάγωσε» το Οικονομίδειο, ανοίγοντας το σκορ με σουτ από το σημείο του πέναλτι, ενώ στο 16' ο Θανόπουλος έκλεψε την μπάλα από τον Ρίκκα και πλάσαρε εύστοχα για το 0-2!

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι του Μάρκου Στεφανίδη μπήκαν αποφασισμένοι να ανατρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση και το πέτυχαν! Στο 55' ο Καρπαθάκης μείωσε από κοντά, εκμεταλλευόμενος τις κόντρες στα σουτ των Ρεκλείτη και Αρχοντούλη (1-2), ενώ στο 83' ο Ρεκλείτης έφερε το ματς στα ίσια με κοντινό σουτ (2-2).

Διαιτητής ήταν ο Αντιπαριώτης, με βοηθούς τους Μήταρη (Ανατολικής Αττικής) και Οικονόμου (Δυτικής Αττικής).
ΙΑΛΥΣΟΣ (Μάρκος Στεφανίδης): Παπαδόπουλος, Παφιάκης, Αρχοντούλης, Ρεκλείτης, Δελαπόρτας, Σπάρταλης, Ρίκκα, Καρπαθάκης (72' Κρεκούκιας), Αλιατίδης, Μπαρόζο, Νυφαδόπουλος (49' Αχείμαστος)
ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ (Βαγγέλης Σταυρακόπουλος): Κυρίτσης, Πολίτης (86' Κετσετζόγλου), Μιχαλόπουλος, Μπιρμπίλη, Δάρρας, Γκουτσούλας (78' Καφαλίδης), Καραμέρης, Γούλας, Σαγανάς, Σούφλας, Θανόπουλος (58' Λέσι)