Απάντηση Τηλυκράτη στα... παπαγαλάκια

Απάντηση Τηλυκράτη στα... παπαγαλάκια

«Η οικογένεια του Τηλυκράτη απέχει μακράν από κάθε τέτοιου είδους συναλλαγή», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο σύλλογος της Λευκάδας για τις φημολογίες που κυκλοφόρησαν πριν από το ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου.

από Δημήτρης Θεοδώρου
στις 07/02/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Το απόγευμα της Κυριακής «μίλησαν» οι ποδοσφαιριστές στον αγωνιστικό χώρο, σήμερα (7/2) το έπραξε η διοίκηση μέσω ανακοίνωσης. Οι ιθύνοντες του Τηλυκράτη θέλησαν αφενός να απονείμουν τα εύσημα στον Ανδρέα Παντζιαρά και τους παίκτες του για την παρουσία τους στο ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου (1-1), αφετέρου να δώσουν την απάντησή τους σε εκείνους που αμφισβήτησαν, παραμονές του αγώνα, το πάθος με το οποίο θα διεκδικούσαν το θετικό αποτέλεσμα οι νησιώτες.

Χαρακτηριστικά, η σχετική ανακοίνωση αναφέρει: «Το Δ.Σ. Α.Ο. Τηλυκράτης εξαίρει την δημιουργική παρουσία-μαεστρία του προπονητή μας Ανδρέα Παντζιαρα και την προσπάθεια των παικτών μας να επιτύχουν το θετικό αποτέλεσμα στον αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου, ένα αποτέλεσμα που διακαώς επιθυμούσαμε ώστε να δείξουμε την δυναμική της ομάδας μας και ότι δικαίως βρισκόμαστε ανάμεσα στους πρωταγωνιστές του ομίλου μας.

Ήταν επίσης μια απάντηση σε μερικά παπαγαλάκια που ευθέως ή με υπονοούμενα περί στημένων αγώνων προσπάθησαν να ενσπείρουν την διχόνοια στην οικογένεια του Τηλυκράτη, επηρεάζοντας αρνητικά το κλίμα στο ποδοσφαιρικό τμήμα και τα μέλη, χωρίς βέβαια να επιτύχουν τον σκοπό τους διότι είναι ευρέως γνωστό και κοινώς αποδεκτό ότι η οικογένεια του Τηλυκράτη απέχει μακράν από κάθε τέτοιου είδους συναλλαγή».