Αποχώρηση Τσιγκούλη από τη Θύελλα Ραφήνας!

Αποχώρηση Τσιγκούλη από τη Θύελλα Ραφήνας!

Ξαφνική λύση της συνεργασίας του Πέτρου Τσιγκούλη με τους "λιγνιτωρύχους"

από Κωνσταντίνος Ράπτης
στις 10/02/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Όλα τα ωραία, έχουν ένα τέλος! Μετά από 2,5 χρόνια απόλυτα επιτυχημένης παρουσίας στον πάγκο της Θύελλας Ραφήνας, όπου και κατέκτησε σχεδόν τα πάντα, ο πολύπειρος προπονητής Πέτρος Τσιγκούλης αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της ιστορικής ομάδας.

Πιο συγκεκριομένα η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: "Το Δ.Σ. του συλλόγου, ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας του με τον προπονητή της ανδρικής ομάδος ΚΥΡΙΟ Πέτρο Τσιγκούλη.

Θα μπορούσαμε να γράψουμε τις συνηθισμένες ευχαριστίες και τα κλασικά λόγια τέτοιων περιστάσεων, θα τα αποφύγουμε αφού πιστεύουμε ότι ο ΚΥΡΙΟΣ Πέτρος είναι ένας από μας και ξέρει ότι αυτή η κίνηση γίνεται μόνο για το καλό της ομάδας μας.

Κρατάμε παρακαταθήκη τις απίστευτες επιτυχίες (2 πρωταθλήματα και Κύπελλο Ανατολικής Αττικής, φιναλίστ Τελικού Κυπέλλου Ερασιτεχνών, άνοδο από τα μπαράζ στην Γ’ Εθνική), αλλά και την τρομερή δουλειά για την ανάδειξη και καταξίωση ποδοσφαιριστών από την ακαδημία μας, με αποκορύφωμα την μεταγραφή ενός από αυτούς σε ομάδα της κορυφαίας κατηγορίας της χώρας μας.

Θα είναι πάντα στο μυαλό μας τα ταξίδια και ο σεβασμός που αποκομίσαμε, με την καθοδήγηση του, σε όλη την Ελλάδα (Χίο, Πύλο, Κρήτη, Καρδίτσα, Ρόδο).

Ευχόμαστε λοιπόν καλή συνέχεια στην πλούσια καριέρα του, υγεία στον ίδιο και στην οικογένεια του και κάθε καλό αφού το ΑΞΙΖΕΙ σαν προπονητής και ακόμα περισσότερο σαν άνθρωπος.

Λύεται επίσης η συνεργασία και με τον μέχρι σήμερα γυμναστή κ.Γκιόκα Γιώργο, τον οποίο ευχαριστούμε για την προσπάθεια και την προσφορά του.

Μέχρι την εξεύρεση μόνιμης λύσης, προπονητής της ομάδας μας αναλαμβάνει ο προπονητής της ομάδος Νέων Βιάδης Θοδωρής (επί 11 έτη προπονητής των ακαδημιών μας)  και ο Γιώργος Οικονομόπουλος ο οποίος  εκτός από αναλυτής των αγώνων θα είναι και βοηθός, στους οποίους ευχόμαστε καλή επιτυχία.

Με τιμή το Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ"

Τελευταία τροποποίηση: Παρασκευή, 10 Φεβρουαρίου 2017 16:06