Παναργειακός: Χωρίς απουσίες με Αστέρα Αμαλιάδας

Παναργειακός: Χωρίς απουσίες με Αστέρα Αμαλιάδας

Αισιοδοξία επικρατεί στο στρατόπεδο των «λύκων» για το ματς της Κυριακής.

από Δημήτρης Θεοδώρου
στις 10/02/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Χωρίς... ανάσα συνεχίζεται στον Παναργειακό η προσπάθεια που έχει ξεκινήσει εδώ και μερικές εβδομάδες για «απαγκίστρωση» από την τελευταία θέση στην κατάταξη του 3ου ομίλου. Μετά από τη νίκη κόντρα στον Παναρκαδικό (2-1), η ομάδα του Γιάννη Δουβίκα θα επιδιώξει να αξιοποιήσει για ακόμη μία φορά το πλεονέκτημα της έδρας και να φτάσει σε νίκη απέναντι στον Αστέρα Αμαλιάδας. Ασφαλώς, το έργο των πράσινων μόνο εύκολο δεν θα είναι, με δεδομένο ότι και ο αντίπαλος νιώθει πλέον την απειλή του υποβιβασμού να πλησιάζει.

Θετικό για τον έμπειρο προπονητή είναι πως κατέστρωσε τα πλάνα του χωρίς να αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών, αφού έχει επανέλθει και ο 21χρονος μεσοεπιθετικός Γιώργος Βαρότσης, ο οποίος την περασμένη εβδομάδα εξέτισε τιμωρία από το ματς με τον ΑΟ Λουτράκι. Για αύριο (11/2) στις 10:30 είναι προγραμματισμένη μία τελευταία προπόνηση στο ΔΑΚ Άργους, με την οποία οι «λύκοι» θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους. Ο Γιάννης Δουβίκας έχει ενημερώσει τους 22 ποδοσφαιριστές του πως άπαντες θα πρέπει να είναι παρόντες την Κυριακή στο γήπεδο, αφού την τελευταία στιγμή θα αποφασίσει ποιοι θα συνθέσουν την αποστολή.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι μέχρι αύριο (11/2) στις 14:00 θα συνεχιστεί στην τιμή των πέντε ευρώ η προπώληση των εισιτηρίων για το παιχνίδι από τα καταστήματα ΟΠΑΠ «Αφοί Σκούρα».