Αντωνόπουλος: Δεν έχουμε χάσει τα κίνητρά μας

Αντωνόπουλος: Δεν έχουμε χάσει τα κίνητρά μας

Ο τεχνικός του Παναρκαδικού μίλησε στο pamebala.gr μερικές ώρες πριν από το ματς με τον Αιολικό.

από Δημήτρης Θεοδώρου
στις 12/02/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Στις 27 Νοεμβρίου του 2016 ο Παναρκαδικός περνούσε νικηφόρα από το Λουτράκι, επικρατώντας με 1-0 της τοπικής ομάδας για την 11η αγωνιστική του 3ου ομίλου. Αυτή ήταν και η τελευταία νίκη για την ομάδα της Τρίπολης, η οποία έκτοτε έχει να επιδείξει τέσσερις ισοπαλίες και δύο ήττες, απολογισμός μάλλον «φτωχός» για μία ομάδα που τα τελευταία χρόνια πρωταγωνιστεί.

Η επάνοδος στις επιτυχίες δεν θα μπορούσε παρά να αποτελεί τον στόχο των πράσινων στη σημερινή (12/2) αναμέτρηση με τον Αιολικό για την 19η αγωνιστική. Μερικές ώρες πριν από τη «σέντρα» ο Γιώργος Αντωνόπουλος μίλησε στο pamebala.gr, ξεκαθαρίζοντας πως η ομάδα του δεν έχει απωλέσει τα κίνητρά της, έστω κι αν η πρώτη θέση φαντάζει «καπαρωμένη».

«Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι με πολύ καλή ομάδα, όπως άλλωστε έχει δείξει στη διάρκεια του πρωταθλήματος. Ένα παιχνίδι, στο οποίο θα προσπαθήσουμε να επιστρέψουμε στις νίκες μετά από πολύ καιρό» τόνισε αρχικά ο νεαρός προπονητής, για να συμπληρώσει μετά από σχετική ερώτηση: «Σε καμία περίπτωση δεν έχουμε χάσει τα κίνητρά μας. Ούτως ή άλλως, δεν ήταν στόχος μας η πρώτη θέση, αλλά να χαιρόμαστε τα παιχνίδια και στο τέλος να κάνουμε το ταμείο μας. Σίγουρα μας προβληματίζει το γεγονός ότι έχουμε να κερδίσουμε τόσο καιρό, όμως σε καμία περίπτωση δεν είμαστε αδιάφοροι ή δεν έχουμε κίνητρα».

Όσο για την εκτίμησή του σχετικά με το σημερινό παιχνίδι και αν πιστεύει πως έχει φτάσει η ώρα για τρίποντο, ο Γιώργος Αντωνόπουλος επισήμανε: «Στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος, όμως επειδή τα παιδιά δουλεύουν πολύ σκληρά, θέλω να πιστεύω ότι θα επιστρέψουμε στις νίκες».