×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 546

«Πεντάσφαιρη» η Παναχαϊκή!

«Πεντάσφαιρη» η Παναχαϊκή!

Η Παναχαϊκή πήρε αυτό που ήθελε, καθώς συνέτριψε με σκορ 5-0 τον ΑΟ Ζευγολατιού στο γήπεδό της για τη 19η αγωνιστική του 3ου Ομίλου της Γ΄ Εθνικής!

από
στις 12/02/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Το φιλμ του αγώνα:

7′ Σουτ του Σπανού, ο Μητσόπουλος δεν ανησυχεί και μπλοκάρει τη μπάλα.
16′ Ο Γιάννης Σπανός σκοράρει για την Παναχαϊκή. Ο Αδαμόπουλος εκτελεί το φάουλ, ο Σπανός θα κάνει τη κεφαλιά και θα νικήσει τον Μητσόπουλο.
18′ Δοκάρι για τη Παναχαϊκή που λίγο έλλειψε να κάνει το 2-0. Μετά από δυνατό σουτ του Σπανού, η μπάλα τραντάζει το οροζόντιο δοκάρι του Μητσόπουλου.
28′ O Ελευθεριάδης εκμεταλλεύεται τη κακή συννενόηση του Μητσόπουλου με τον Ποτήρη, θα μπει σφήνα και θα κάνει το 2-0 σημειώνοντας το 7ο φετινό του τέρμα.
32′ Εκτελεί απευθείας ο Ατματζίδης, μπλοκάρει εύκολα ο Βρονταράς.
47′ Απίστευτο γκολ από τον Χρήστο Ελευθεριάδη που κάνει δύο τα προσωπικά του τέρματα.Ο Βλάχος σεντράρει από δεξιά και ο Ελευθεριάδης σουτάρει στη κίνηση από το ύψος του πέναλτι στέλνοντας τη μπάλα στην οροφή των διχτύων.
53′ Μεγάλη ευκαρία για την Παναχαϊκή ο Ελευθεριάδης από πλεονεκτική θέση σουτάρει στην αγκαλιά του Μητσόπουλου.
54′ Γκολ 4-0 με τον Σπανό! Ο Μπουρλάκης, σεντράρει απο δεξιά και ο Γιάννης Σπανός με λόμπα γράφει το 4-0 διπλασιάζοντας τα προσωπικά του τέρματα.
73′ Γκολ από τον Μαστραντωνάκη λίγα λεπτά μετά την είσοδο του στο παιχνίδι. Έπειτα από πάσα πάρε-βάλε του Στεργίδη θα πλασάρει σε κενή εστία ο μικρός!
76′ Σέντρα από τον Στεργίδη ο Μωραΐτης πιάνει ανενόχλητος τη κεφαλιά αλλά στέλνει τη μπάλα έξω από τα δοκάρια του Μητσόπουλου.

Παναχαϊκή (Σ.Οφρυδόπουλος): Βρονταράς, Βλάχος, Αδαμόπουλος(58′ Τσαφταρίδης), Λουμπαρδέας, Μακρυδημήτρης, Γκίνο, Φωτάκης, Ελευθεριάδης, Στεργίδης, Μπουρλάκης (70′ Μαστραντωνάκης), Σπανός (61′ Μωραΐτης).

ΑΟ Ζευγολατιού (Π. Κολλιάκος): Μητσόπουλος, Ατματζίδης, Σιγάλας, Ποτήρης, Ντούνης, Μαλαχάτης, Παϊνέσης, Σενάι(45′ Θοδωρόπουλος), Χρυσαφίδης, Διαμαντόπουλος(45′ Κατσαβριάς), Ζανελάρης.

 
Πηγή: patragoal