Συνέχεια στο σερί η Προοδευτική

Συνέχεια στο σερί η Προοδευτική

Η ομάδα της Νίκαιας πέρασε νικηφόρα και από τη Ρόδο (0-1), επεκτείνοντας το αήττητο στις 126 μέρες.

από Δημήτρης Θεοδώρου
στις 13/02/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Κοντεύει να συμπληρώσει γύρο η Προοδευτική από την τελευταία φορά που είχε γνωρίσει την ήττα. Η ομάδα της Νίκαιας πέρασε νικηφόρα και από τη Ρόδο (0-1), επεκτείνοντας το αήττητο σερί της στις 126 ημέρες (!), επίδοση που πραγματικά εντυπωσιάζει! Είναι χαρακτηριστικό ότι η τελευταία ήττα των βυσσινί για το πρωτάθλημα χρονολογείται στις 9 Οκτωβρίου και είχε σημειωθεί από τον ΠΟ Ατσαλένιου στην Κρήτη.

Στο παιχνίδι για την 19η αγωνιστική η ομάδα του Πάρη Ανδράλα πήρε το τρίποντο χάρη σε μία κεφαλιά του Μπελέρη μετά από εκτέλεση φάουλ του Καλαϊτζίδη. Λίγο νωρίτερα, συγκεκριμένα στο 70', ο Πέππας είχε δοκάρι με σουτ από το ύψος της περιοχής. Η Προοδευτική ήταν σαφώς καλύτερη από τη Ρόδο, που προβλημάτισε τους φιλάθλους της, αδυνατώντας να δημιουργήσει επικίνδυνες καταστάσεις μπροστά από την αντίπαλη εστία.

Διαιτητής ήταν η Αντωνίου, με βοηθούς τους Ρούντο και Τσαλίκογλου (Ανατολικής Αττικής).

ΑΣ ΡΟΔΟΣ (Δημήτρης Τερεζόπουλος): Πάππος, Ιμεραλιλάι, Τζημογιάννης, Καντιμοίρης, Καμπούρης, Κασαπάκης (78' Ευγενικός), Τζιβίλογλου. Χατζηλιόντας, Oλιβέιρα, Στεφανίδης, Τορεζάνι (85' Βολονάκης)
ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ (Πάρης Ανδράλας): Μπαντίκος, Τσαραούσης (51' Ζελέκου), Καλαϊτζίδης, Ζίζηλας, Πατσατζόγλου, Παπανικόλας, Ντάλας, Μπελέρης, Κανελλόπουλος (62' Πέππας), Λέκκας, Ατματσίδης (84' Ξυγκάκης).