Πήρε και τον Ηλυσιακό ο Εθνικός!

Πήρε και τον Ηλυσιακό ο Εθνικός!

Συνεχίζει την αναρρίχηση η ομάδα του Πειραιά, που έχει μόνο νίκες μέσα στο 2017 (2-0).

από Δημήτρης Θεοδώρου
στις 13/02/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Από τις πλέον επιτυχημένες παρουσίες του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής είναι για το 2017 ο Εθνικός! Η ιστορική ομάδα του Πειραιά έχει μόνο νίκες σε αυτό το διάστημα, γεγονός που του δίνει τη δυνατότητα να αναρριχάται συνεχώς στην κατάταξη του 4ου ομίλου. Το απόγευμα της Κυριακής οι κυανόλευκοι επικράτησαν και του Ηλυσιακού (2-0), φτάνοντας στην τέταρτη συνεχόμενη νίκη τους (έχουν εκτίσει και το ρεπό τους). Κάπως έτσι, η ομάδα του Θύμιου Γεωργούλη έχει μειώσει τη διαφορά από την κορυφή στους οκτώ βαθμούς, έχοντας και ένα ματς λιγότερο.

Στο γήπεδο Μοσχάτου ο Εθνικός προηγήθηκε στο σκορ στο 25' με κεφαλιά του Παυλάκη μετά από εκτέλεση κόρνερ του Γερόλυμου, ενώ στο 70' ο Μάναλης διπλασίασε από κοντά τα τέρματα της ομάδας του, εκμεταλλευόμενος ασθενή απόκρουση του Σηφάκη σε σουτ του Πίσσα.

Διαιτητής ήταν ο Ψυχούλας, με βοηθούς τους Δελή και Κορακιανίτη (Βοιωτίας).

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Θύμιος Γεωργούλης): Βουτσινάς, Στασινός, Γερόλυμος, Βενέτης, Πεχλιβανίδης, Μαρτίνος, Κομνηνός (57' Σωπάσης), Πίσσας, Μάναλης (80' Μαργαρίτης), Παυλάκης (75' Χατζησάββας), Ντούλιας

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ (Αλέκος Ρίζος): Σηφάκης, Τσινιάς, Γραμματίκας, Πέττας (46' Μπίρης), Ντούμπερετ, Σαμιώτης, Κούντου (67' Αμανατίδης), Πουλάκης, Ξαγοράρης (72' Γουργιώτης), Ιωάννου, Μάλτσι.