Άνετα κι ωραία ο Ιωνικός

Άνετα κι ωραία ο Ιωνικός

Η ομάδα της Νίκαιας ξεπέρασε εύκολα το εμπόδιο της Κηφισιάς (2-1).

από Δημήτρης Θεοδώρου
στις 13/02/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Στο σημείο που είχε βρεθεί, ο Ιωνικός δεν είχε πολλά περιθώρια για νέες απώλειες βαθμών. Κατά κάποιο τρόπο έπαιξε με την... πλάτη στον τοίχο, παρ' όλα αυτά δεν δυσκολεύτηκε να φτάσει στη νίκη απέναντι στην Κηφισιά (2-1) και να αυξήσει τη διαφορά του από τον Εργοτέλη ξανά στους τρεις βαθμούς. Από την άλλη, ενόψει των κρίσιμων αγώνων που έχουν στη συνέχεια του πρωταθλήματος, οι φιλοξενούμενοι προτίμησαν να προφυλάξουν κάποια από τα βασικά στελέχη τους που βρίσκονται στο όριο των καρτών, όπως είναι ο Φαρινόλα και ο Σουλελές.

Μετά από 35 λεπτά αγώνα ο Πέεφ άνοιξε το σκορ με σουτ, ωστόσο δύο λεπτά μετά ο Ρεντζής έφερε το ματς στα ίσια με υπέροχο γκολ, μετά από ατομική ενέργεια και διαγώνιο σουτ έξω από την περιοχή! Οι ποδοσφαιριστές του Ηλία Καλοπήτα έφτασαν στο γκολ της νίκης στο 63' και το πέτυχε ο Αργυρίου με κοντινή προβολή. Αξίζει να αναφερθεί πως οι νικητές είχαν και τέσσερα (!) δοκάρια με τους Μάνια (25'), Πέεφ (44'), Καμαρά (50') και Σαπαλίδη (87'). Επίσης, στο 71', ενώ είχε βγει από τον αγωνιστικό χώρο ως αλλαγή και κατευθυνόταν προς τον πάγκο της ομάδας του, αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα ο Παναγιωτόπουλος για εξύβριση προς το διαιτητικό τρίο.

Διαιτητής ήταν ο Μιάρης (Δωδεκανήσου), με βοηθούς τους Κρέτσιμο και Φαρμάκη (Δυτικής Αττικής).

ΙΩΝΙΚΟΣ (Ηλίας Καλοπήτας): Παναγόπουλος, Σικαλιάς (84' Καραλής), Μεϊμάρογλου, Παντελίδης, Ασάνοβιτς, Κρητικός, Καμαρά (83' Σαπαλίδης), Σιμιτσής, Αργυρίου, Μάνιας (68' Μαρής), Πέεφ

ΚΗΦΙΣΙΑ (Μάρκος Μαυρομάτης): Γουμάγιας, Μουσταφίδης, Ταμπάκης, Έσλερ, Καρακώστας, Μεταλληνός, Αδρακτάς (64' Σπηλιωτάκης), Σάμιος, Κυριαζής (64' Φαρινόλα), Παναγιωτόπουλος (71' Σουλελές), Ρεντζής.