Διπλό στη Σαντορίνη ο Ιάλυσος!

Διπλό στη Σαντορίνη ο Ιάλυσος!

Η ομάδα της Ρόδου θριάμβευσε απέναντι στον Πανθηραϊκό (0-2), στο ματς με το οποίο έπεσε η αυλαία της 19ης αγωνιστικής στον 4ο όμιλο.

από Δημήτρης Θεοδώρου
στις 13/02/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Στον Ιάλυσο ανήκε η τελευταία... λέξη της 19ης αγωνιστικής στον 4ο όμιλο! Στην αναμέτρηση με την οποία έπεσε η αυλαία, η ομάδα της Ρόδου θριάμβευσε απέναντι στον Πανθηραϊκό, παίρνοντας σπουδαία νίκη με 2-0 μέσα στη Σαντορίνη! Επρόκειτο, ασφαλώς, για μία ιδιαίτερης σημασίας επικράτηση για τους ερυθροκίτρινους, κόντρα σε αντίπαλο που παλεύει για τον ίδιο σκοπό, την παραμονή στην κατηγορία. Από την άλλη, φαίνεται πως οι κυανόλευκοι επαναπαύθηκαν στις δάφνες τους από την ιστορική νίκη της περασμένης εβδομάδας με αντίπαλο τον Ιωνικό.

Οι ποδοσφαιριστές του Μάρκου Στεφανίδη μπήκαν δυνατά στον αγωνιστικό χώρο, θέτοντας γερές βάσεις για το «διπλό» από το πρώτο ημίχρονο. Μόλις στο 4' ο Δελαπόρτας κυνήγησε χαμένη μπαλιά και άνοιξε το σκορ με πλασέ, ενώ στο 44' ο Μπαρόζο έγραψε το 0-2, «παγώνοντας» εκ νέου τους γηπεδούχους. Στο δεύτερο μέρος δεν άλλαξε κάτι, με τον Ιάλυσο να φτάνει στο σπουδαίο τρίποντο.

Διαιτητής ήταν ο Ιωαννίδης, με βοηθούς τους Χρηστάκο και Μουμπογιατζόγλου (Πειραιά).
ΠΑΝΘΗΡΑΪΚΟΣ (Μανόλης Παπαματθαιάκης): Ζώντος, Κορτσινίδης, Καλαγκάνης, Λούκα (80' Παπίτσας), Μποτωνάκης, Μπακάλης (67' Σαββίδης), Λαζαρίδης, Ζώνας, Γιόνδης, Κρίτσας (46' Περιάλης)
ΙΑΛΥΣΟΣ (Μάρκος Στεφανίδης): Χειμωνέττος, Αχείμαστος, Αρχοντούλης, Φυλακούρης, Παφιάκης, Σπάρταλης (78' Κρεκούκιας), Χατζηφούντας, Δελαπόρτας (60' Παπασπύρος), Ρίκκα, Μπαρόζο (73' Αλιατίδης), Καρπαθάκης.