Χωρίς νικητή στην Πτολεμαΐδα

Χωρίς νικητή στην Πτολεμαΐδα

Μακεδονικός Φούφα και Ορφέας Ξάνθης έμειναν στη «λευκή» ισοπαλία (0-0).

από Δημήτρης Θεοδώρου
στις 15/02/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Το καθήκον τους εκπλήρωσαν νωρίς σήμερα (15/2) το απόγευμα Μακεδονικός Φούφα και Ορφέας Ξάνθης, «διασταυρώνοντας τα ξίφη τους» στην Πτολεμαΐδα, σε μία αναμέτρηση που εκκρεμούσε για την ολοκλήρωση της 17ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα του 1ου ομίλου. Έπαιξαν όμορφο ποδόσφαιρο, όντας απαλλαγμένοι από το άγχος της... βαθμοθηρίας, ωστόσο κάποιο γκολ δεν πέτυχαν και μοιραία έμειναν στη «λευκή» ισοπαλία (0-0).

Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή, με την πλέον χαρακτηριστική ευκαιρία για γκολ να καταγράφεται στο 43', όταν ο Ρούφος έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ από την κεφαλιά του Ρωμαίου στο φάουλ του Τοπάλι.
Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν, δημιούργησαν κι εκείνοι τις καλές στιγμές τους, χωρίς να καταφέρνουν να παραβιάσουν την αντίπαλη εστία. Έτσι, το 90λεπτο ολοκληρώθηκε χωρίς κάτι το συνταρακτικό.

Διαιτητής ήταν ο Μίσσας (Τρικάλων), με βοηθούς τους Σταφυλά (Τρικάλων) και Κανιούρα (Καρδίτσας).

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΦΟΥΦΑ (Γιώργος Παπακώστας): Παπαδόπουλος, Τσόμπο, Τακίδης, Τζουβάρας, Μόσχος (56' Τσικόπουλος), Σιδηρόπουλος, Φωτιάδης, Τοπάλης, Τσακαλίδης (46' Ζιώγας), Χάιτας (71' Δούφας), Ρωμαίος

ΟΡΦΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ (Μπάμπης Χατζημεστής): Ρούφος, Β. Λαζαρίδης (65' Κ. Θεοδωρίδης), Ιμερ Χιντ (76' Ζιγκολάρι), Κατρανίτσας, Χ. Θεοδωρίδης, Μακράκης, Λ. Μαυρόπουλος, Ι. Καραγκιόζης, Μπουντακίδης, Χαλήλ Ιμπράμ (88' Πιλέ), Τορομανίδης.


(Ανταπόκριση: Γιώργος Κατσίκας, «Ματιές στα Σπορ» στην Κοζάνη)