Μπακάλης: Άσος... παραμονής!

Μπακάλης: Άσος... παραμονής!

Στην αξία της νίκης απέναντι στον Εθνικό Φιλιππιάδας αναφέρθηκε ο προπονητής του Ρήγα Φεραίου, υπογραμμίζοντας παράλληλα το πρόσθετο κίνητρο που έχει η ομάδα του για το «διπλό» στο επερχόμενο παιχνίδι με τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας.

από Δημήτρης Θεοδώρου
στις 15/02/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Πάνω που είχαν αρχίσει στον Ρήγα Φεραίο να συμβιβάζονται με την ιδέα του βαθμού στο ματς της περασμένης Κυριακής με τον Εθνικό Φιλιππιάδας, ήρθε το γκολ του Σέττου από το κόρνερ του Κιπτίου στο 84ο λεπτό να προσφέρει μία σπουδαία νίκη (1-0) στην ομάδα του Βελεστίνου. Ο Λάκης Μπακάλης συμμερίστηκε την άποψη του pamebala.gr πως επρόκειτο για... άσο παραμονής! Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις που παραχώρησε για τη νίκη αυτή, αλλά και για τη δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος.

«Είναι πράγματι άσος παραμονής! Είναι ένας καλός άσος, που μας δίνει το προβάδισμα για την παραμονή στην κατηγορία! Αυτός, άλλωστε, ήταν και ο στόχος μας» τόνισε στον πρόλογό του ο έμπειρος τεχνικός και συνέχισε: «Βέβαια, έχει δρόμο ακόμα το πρωτάθλημα. Ειδικά το ξεκίνημα στον δεύτερο γύρο είναι πολύ δύσκολο με τρεις συνεχόμενους εκτός έδρας αγώνες (σ.σ. με Αχιλλέα, ΑΕ Καραϊσκάκης και Απόλλωνα Λάρισας)».

Στη συνέχεια, συμπεριέλαβε στο σχόλιό του το επερχόμενο ματς με τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας, σημειώνοντας: «Την Κυριακή το ματς για τον αντίπαλο είναι... ζωής και θανάτου. Θα πάμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλσμα για να έχουμε περισσότερες ανάσες σε αυτό τον στόχο της παραμονής. Θα πρέπει να είμαστε πολύ σοβατοί και με πολύ δύναμη γιατί θα αντιμετωπίσουμε μία καλή ομάδα, ασχέτως αν βρίσκεται σε αυτή τη θέση (σ.σ. ουραγός). Ειδικά στην έδρα της είναι πολύ δυνατή».

Μάλιστα, στον επίλογό του ο Λάκης Μπακάλης επισήμανε με νόημα: «Υπάρχει και κάτι ακόμα: Δεν έχουμε πάρει ποτέ θετικό αποτέλεσμα στη Νεοκαισάρεια. Επομένως, έχουμε πολλά κινητρά για αυτό το παιχνίδι».