Λάμπρου: Με πολύ κόπο ό,τι έχουμε κερδίσει

Λάμπρου: Με πολύ κόπο ό,τι έχουμε κερδίσει

Ενθουσιασμένος με το κλίμα που επικρατούσε στη Χαλκίδα την Κυριακή, δήλωσε ο τεχνικός της Θήβας.

από Δημήτρης Θεοδώρου
στις 16/02/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Βρίσκεται στην 8η θέση του 3ου ομίλου με 23 βαθμούς, έχει εξασφαλίσει απόσταση δέκα βαθμών από τη -μία και μοναδική- θέση του υποβιβασμού, ενώ διατηρεί χαμηλότερά της οκτώ ομάδες. Όπως κι αν κρίνει κανείς τον απολογισμό της Θήβας μετά από 18 αγωνιστικές συμπληρωμένες, το βέβαιο είναι πως ό,τι έχει πετύχει, το έχει πετύχει με πολλή προσπάθεια. Αυτό υπογράμμισε και ο Γιώργος Λάμπρου στην επικοινωνία που είχε το pamebala.gr μαζί του, καθώς παρέθετε ένα λιτό σχόλιο για τον αγώνα της ερχόμενης Κυριακής με την ΑΕ Ερμιονίδας.

«Μπορεί να κερδίζουμε δύσκολα, το σίγουρο όμως είναι πως όταν χάνουμε, δεν χάνουμε εύκολα. Εξαίρεση, βέβαια, είναι η ήττα της 3ης αγωνιστικής από τον Φωστήρα. Ό,τι έχουμε κερδίσει, το έχουμε κερδίσει με πολύ κόπο! Η διοίκηση είναι κοντά μας, ενώ τα παιδιά δουλεύουν πάρα πολύ για να έχουμε την παρουσία που θέλουμε» υποστήριξε ο έμπειρος τεχνικός, σημειώνοντας σχετικά με το επερχόμενο παιχνίδι: «Έχουμε πολύ δύσκολο έργο απέναντι σε μία από τις πιο ποιοτικές ομάδες του ομίλου, όπως άλλωστε φανερώνει τόσο η βαθμολογική της θέση, όσο και τα αποτελέσματά της τον τελευταίο καιρό».

Ο Ευβοιώτης τεχνικός δεν αρνήθηκε να αναφερθεί και στο ξεχωριστό ματς της περασμένης Κυριακής στη Χαλκίδα με τον ΑΟΧ (1-1), εκφράζοντας την άκρατη ικανοποίησή του για την ατμόσφαιρα που επικρατούσε στο δημοτικό στάδιο της πόλης.

«Αυτό που με ικανοποίησε περισσότερο από όλα στον αγώνα, ήταν το κλίμα και η ατμόσφαιρα. Ήταν όλα άψογα, από τη συμπεριφορά των ανθρώπων των δύο ομάδων μέχρι των φιλάθλων» τόνισε χρακτηριστικά, για να επεκταθεί στη συνέχεια και στο αγωνιστικό κομμάτι: «Ήταν ένα καλό παιχνίδι, ισορροπημένο, λίγο πιο κλειστό στο πρώτο ημίχρονο, αλλά καλύτερο στο δεύτερο. Ίσως η Χαλκίδα είχε κάποιες καλύτερες φάσεις μπροστά από την εστία, αλλά βάσει της εικόνας του αγώνα, ήταν δίκαιο το αποτέλεσμα, απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα, που έχει καλά αποτελέσματα τον τελευταίο καιρό».