×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 546

Δεν επιτρέπεται άλλο στραβοπάτημα στον Ολυμπιακό Βόλου

Δεν επιτρέπεται άλλο στραβοπάτημα στον Ολυμπιακό Βόλου

O Ολυμπιακός έχασε έδαφος στη βαθμολογία, καθώς απώλεσε πέντε βαθμούς στα δύο τελευταία παιχνίδια με Τηλυκράτη εκτός και Πύδνα εντός έδρας

από
στις 16/02/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Τη στιγμή που Πύδνα, Νίκη και Α.Ε. Καραϊσκάκης πέτυχαν δύο σερί νίκες στις δύο πιο πρόσφατες αγωνιστικές, μειώνοντας τη διαφορά τους τις κορυφαίες θέσεις της βαθμολογίας.

Ο πρωτοπόρος Απόλλων άφησε δύο βαθμούς στην Αμβρακία, ενώ ο Διαγόρας έχασε πέντε βαθμούς στα ματς με Θεσπρωτό και Αστέρα Πετριτή. Αποτέλεσμα, το πρωτάθλημα να πάρει ξανά… φωτιά και αναθερμάνθηκε το ενδιαφέρον για αρκετές Ο Ολυμπιακός από εδώ και πέρα παίζει με την… πλάτη στον τοίχο, καθώς δεν επιτρέπονται άλλες βαθμολογικές απώλειες. Εννοείται, πως την προσεχή Κυριακή οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν πάση θυσία τη νίκη στο παιχνίδι με την Αμβρακία Κωστακιών εκτός έδρας, απέναντι σε μια ομάδα που παλεύει για την παραμονή στην κατηγορία.

Ακολουθεί το εξ αναβολής παιχνίδι με τον Αστέρα Πετριτή στην Κέρκυρα, το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου και στο διάστημα αυτό θα περιμένει ο Ολυμπιακός να δει και τα αποτελέσματα των άλλων ομάδων που παλεύουν για την άνοδο, με τον Απόλλωνα να παίζει και αυτός δύο εκτός έδρας ματς, στην Πιερία, με Πιερικό στην Κατερίνη και Πύδνα στο Κίτρος.

Την προσεχή Κυριακή ο Διαγόρας θα έχει δύσκολη έξοδο στην Ιστιαία, η Πύδνα θα υποδεχθεί τους Μαύρους Αετούς, ενώ η Νίκη έχει θεωρητικά εύκολο έργο με τον Αστέρα Πετριτή εντός έδρας. Ο Καραϊσκάκης θα παίξει με τον Τηλυκράτη στη Λευκάδα.

Από τα παραπάνω παιχνίδια καταλαβαίνουμε πως από εδώ και πέρα όποιες από τις ομάδες που θέλουν να παραμείνουν στη διεκδίκηση της ανόδου χάσουν βαθμούς, τα πράγματα θα γίνουν πολύ δύσκολα.

Πηγή: goalpost

Τελευταία τροποποίηση: Πέμπτη, 16 Φεβρουαρίου 2017 14:38