Παπαδόπουλος: Δεν σταματάμε!

Παπαδόπουλος: Δεν σταματάμε!

Το σύνθημα για τη συνέχεια έδωσε ο νεαρός τεχνικός του Διαγόρα Σεβαστής, μετά τις τελευταίες απώλειες βαθμών.

από Δημήτρης Θεοδώρου
στις 17/02/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Δεν θέλει πολύ αυτό το ανταγωνιστικό πρωτάθλημα να σε θέσει εκτός πορείας. Τρανό παράδειγμα είναι αυτό του Διαγόρα Σεβαστής, ο οποίος με μόλις δύο «στραβοπατήματα» μέσα στον Φεβρουάριο, αναγκάστηκε να μείνει οκτώ βαθμούς μακριά από την 1η θέση, που προσφέρει το ένα και μοναδικό εισιτήριο για τη football league. Αυτό, βέβαια, δεν σημαίνει πως αυτομάτως στον πρωταθλητή Πιερίας παραδίδουν τα... όπλα ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος στον 2ο όμιλο. Ενδεικτικό είναι το σχόλιο του Κώστα Παπαδόπουλου στο pamebala.gr, λίγα εικοσιτετράωρα μετά την ισοπαλία στην Κέρκυρα με τον Αστέρα Πετριτή (1-1) και πριν από τη νέα εκτός έδρας αναμέτρηση με την ΑΕ Ιστιαίας.

«Σίγουρα η απώλεια βαθμών σού ρίχνει λίγο την ψυχολογία, που είναι απαραίτητη στην προσπάθεια να διεκδικείς ό,τι μπορείς στον πρωταθλητισμό. Υπάρχουν, βέβαια, άλλες 12 αγωνιστικές. Δεν σταματάμε, συνεχίζουμε την προσπάθεια. Θα διεκδικούμε συνεχώς τους τρεις βαθμούς και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο» σχολίασε αρχικά, για να σημειώσει σχετικά με το ματς της περασμένης Κυριακής: «Έτσι είναι, όμως, το ποδόσφαιρο. Μπήκε η μπάλα στα δίχτυα, κέρδισες! Δεν μπήκε, έχασες! Ήταν ένα ματς που έληξε 1-1, αντί να λήξει 0-5».

Πλέον, η προσοχή των ποδοσφαιριστών του Διαγόρα βρίσκεται ολότελα στραμμένη στον αγώνα της Εύβοιας, με τον νεαρό προπονητή να χρησιμοποιεί τα καλύτερα λόγια για τον προσεχή αντίπαλο της ομάδας του: «Από το παιχνίδι που παίξαμε ως αντίπαλοι στον πρώτο γύρο, πίστευα πως επρόκειτο για μία ομάδα που θα ανέκαμπτε. Έχει καλούς παίκτες για την κατηγορία, ενώ είναι ομάδα που παίζει όμορφο ποδόσφαιρο. Θεωρώ πως δεν θα κινδυνεύσει. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, στο οποίο θα πάμε με στόχο να διεκδικήσουμε ό,τι περισσότερο μπορούμε. Στόχος μας ήταν να σωθούμε όσο το δυνατόν γρηρορότερα. Από τη στιγμή που το πετύχαμε αυτό, πλέον έχουμε δημιουργήσει με τους παίκτες καινούριους στόχους».