×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 546

Εκλογές του Ερασιτέχνη στην Καβάλα

Εκλογές του Ερασιτέχνη στην Καβάλα

Σύμφωνα με πληροφορίες πάμε για τις 6 η 13 Μαρτίου. Αυτό θα ανακοινωθεί ίσως την επόμενη εβδομάδα.

από
στις 17/02/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Οι εκλογές του Ερασιτέχνη ΑΟΚ δεν έχουν οριστεί ακόμη ενώ υπήρχε τοποθέτηση του προέδρου κ. Ντίνου Κανάκη ότι θα γινόταν στις αρχές του Μάρτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες πάμε για τις 6 η 13 Μαρτίου. Αυτό θα ανακοινωθεί ίσως την επόμενη εβδομάδα.
Σαφώς και ενώ το πρωτάθλημα συνεχίζεται χωρίς ιδιαίτερο στόχο για τον ΑΟΚ, είναι το πρώτο θέμα που παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον. Ένα από τα ερωτηματικά είναι το αν θα είναι υποψήφιοι σε αυτές τις εκλογές οι άνθρωποι της διοικούσας επιτροπής που ασκούν διοίκηση στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Μέχρι τώρα δεν έχουν αποφασίσει οριστικά το τι θα κάνουν.

Το πιθανότερο είναι να τους έχει γίνει η πρόταση από τους ανθρώπους του Ερασιτέχνη να συμμετέχουν. Από εκεί και πέρα, η Διοικούσα δεν έχει ανοίξει γενικά τα χαρτιά της για το τι μέλλει γενέσθαι. Δικαιολογημένα υπάρχει απογοήτευση αφού η πορεία της ομάδας δεν ήταν η αναμενόμενη βάση των χρημάτων που δόθηκαν στις μεταγραφές το περασμένο καλοκαίρι.

Αν συμμετέχουν μέλη της Διοικούσας στις εκλογές του Ερασιτέχνη, ίσως να είναι ένα μήνυμα για το καλοκαίρι. Εκεί όπου πάλι ο ΑΟΚ καλείται να δημιουργήσει μια ομάδα ανταγωνιστική που θα διεκδικήσει την άνοδο τη σεζόν 2017-2018. Βέβαια ίσως το καθένα από τα μέλη της Διοικούσας σκέφτεται διαφορετικά την όλη κατάσταση ενώ το κοινό μεταξύ τους είναι ότι όλοι είναι στεναχωρημένοι και απογοητευμένοι από το γεγονός ότι η χρονιά δε κύλησε έτσι όπως την περιμένανε.
Τώρα το ποιοι θα είναι υποψήφιοι για τις εκλογές του Ερασιτέχνη ΑΟΚ;

Ο Ντίνος Κανάκης θα είναι αλλά αποχωρεί από τη θέση του προέδρου. Φαίνεται ότι θα είναι υποψήφιοι ο Βασίλης Βακιρτζής και ο Γιώργος Λουπέλης. Με πρόσφατες του δηλώσεις το άφησε ανοιχτό ο Θεόδωρος Μήτρας. Από τα υπόλοιπα μέλη του τωρινού Δ. Σ δεν υπάρχει κάποια τοποθέτηση.
Με δικαίωμα συμμετοχής ο Νομικός

Σήμερα ίσως ολοκληρωθεί η απόκτηση του τερματοφύλακα Γιώργου Νομικού που αγωνιζόταν στην ΑΕ Ποντίων Βατολάκκου που αποχώρησε από το πρωτάθλημα. Ο Νομικός θα έχει δικαίωμα συμμετοχής και στο φετινό πρωτάθλημα αφού υπάρχει διαφορετική μεταχείριση στους παίκτες της ΑΕ Ποντίων Βατολάκκου από τη στιγμή που η ομάδα δε συνεχίζει τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις. Ο Νομικός συμμετέχει σε καθημερινή βάση στις προπονήσεις του ΑΟΚ και έχει συμφωνήσει σε όλα. Χθες ο ΑΟΚ προπονήθηκε το απόγευμα ενώ δεν υπάρχουν τραυματίες (Ο Κυριακίδης μπήκε κανονικά) με τιμωρημένο τον Κυζιρίδη.

Σήμερα θα γίνουν οι τελευταίες δοκιμές του Άγγελου Διγκόζη για το ματς της Κυριακής. Βασικός επιστρέφει ο Τέλλος που εξέτισε την ποινή της μιας αγωνιστικής.

Πηγή: proininews