×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 546

Τα βρήκε… σκούρα η Καβάλα

Τα βρήκε… σκούρα η Καβάλα

Δεν κατάφερε η Καβάλα να διασπάσει την καλή αμυντική γραμμή του ΑΟ Καρδίας και έμεινε στην ισοπαλία χωρίς τέρματα...

από
στις 19/02/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Τρίτη συνεχόμενη ισοπαλία για τον ΑΟΚ που σε πολύ δύσκολο αγωνιστικό χώρο λόγο της βροχής δε βρήκε τις επιθετικές λύσεις απέναντι σε μια ομάδα που κοίταξε την άμυνα της στο πρώτο μέρος ενώ στην επανάληψη πήγε να κλέψει το παιχνίδι στις αντεπιθέσειςΟι απουσίες επηρέασαν τους γηπεδούχους σε αρκετά μεγάλο βαθμό ενώ υπήρχε η διάθεση για κάτι καλό. Φαίνεται κυρίως η απουσία του Κυζιρίδη στο μεσοεπιθετικό κομμάτι.

Ο ΑΟΚ είχε την υπεροχή και την πίεση στην αντίπαλη άμυνα, ειδικά μετά το 30`. Ο ΑΟ Καρδίας περιορίστηκε σε αμυντικό ρόλο και δεν απείλησε τον Συριτούδη. Ο Πτηνόπουλος πήρε αρκετές προσπάθειες από τα δεξιά. Στο 33` από φάουλ του Παπαδόπουλου, ο Μελισσόπουλος έπιασε την κεφαλιά για να σώσει με απόκρουση ο Φαρμάκης. Στη συνέχεια της φάσης ο ΑΟΚ ζήτησε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Μελισσόπουλου από τον Κουκουρώνα. Ο διαιτητής Στόλης από τις Σέρρες ελέγχεται για τη φάση. Στο 37` σουτ του Πτηνόπουλου, η μπάλα λίγο άουτ.

Ο ΑΟΚ είχε την κατοχή της μπάλας αλλά απείλησε και η Καρδία σε δυο- τρεις περιπτώσεις. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να απειλήσουν με αρκετές μεγάλες μπαλιές από την άμυνα, κυρίως του Τέλλου ενώ όσο περνούσε η ώρα έλειπε δεν υπήρχε η παραγωγή ευκαιριών. Στο 51` παράλληλη σέντρα του Πτηνόπουλου, δεν προλαβαίνει ο Μπλιός από πολύ κοντά. Στο 52` από σέντρα του Αγτζίδη δεν πρόλαβαν να σπρώξουν τη μπάλα στα δίχτυα ο Ξανθόπουλος και ο Βόσδου . Η πρώτη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους που απείλησε και στο 66` με φάουλ του Χαρίση και δύσκολη απόκρουση του Συριτούδη σε κόρνερ. Στο 84` από λάθος του Τέλλου, το σουτ του Κωνσταντινίδη βρήκε σε αμυντικό και πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 85` σουτ του Πτηνόπουλου, άουτ.
ΑΟΚ: Συριτούδης, Σταματόπουλος, Κυριακίδης, Τέλλος, Καλλιβωκάς, Τουμανίδης, Παπαδόπουλος (64` Κεφαλάς), Μπλιός (82` Τζιτζιφάκος), Λίτσκας (54` Παναγιωτόπουλος), Μελισσόπουλος, Πτηνόπουλος.

ΑΟ Καρδίας: Φαρμάκης, Βόσδου, Κουκουρώνας (60` Κωνσταντινίδης), Μπιμπισίδης Δ, Μπιμπισίδης Γ, Γίδαρος, Ξανθόπουλος (90` Δημητρακόπουλος), Αγτζίδης, Μαυρής, Χαρίσης (90+ Μάντζιος), Προσκυνητόπουλος.

 
Πηγή: proininews