×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 546

Με Σωκράτη Κωνσταντινίδη η Χρυσούπολη

Με Σωκράτη Κωνσταντινίδη η Χρυσούπολη

Ο Σωκράτης Κωνσταντινίδης με τα γκολ που βάζει χαρίζει βαθμούς στο Νέστο, κάτι το οποίο έγινε και στο ματς με τον Αλμωπό Αριδαίας, με την ομάδα της Χρυσούπολης να επικρατεί με 2-1!

από
στις 19/02/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Ο κεντρικός αμυντικός της ομάδας της Χρυσούπολης σκόραρε και πάλι, πετυχαίνοντας με σουτ το νικητήριο γκολ του Νέστου που κέρδισε δίκαια μέσα στην Αριδαία αν και βρέθηκε να χάνει με 1-0 από το 17`. Στη συνέχεια ισοφάρισε και εκμεταλλεύτηκε την αριθμητική υπεροχή. Πίεσε ειδικά στο β` μέρος και έφτασε στο δεύτερο γκολ. Ντεμπούτο για το Νέστο, έκαναν ο Τόρες και ο Κούτεφ ενώ έπαιξε ως αλλαγή ο Αποστολίδης που απουσίαζε λόγω τραυματισμού στα τελευταία παιχνίδια.
Το φιλμ του αγώνα

17’ Εκτέλεση φάουλ του Αλμωπού, ο Μουρατίδης με προβολή έκανε το 1-0!
26’ Ωραίο σουτ του Λάσπατζη εκτός περιοχής η μπάλα στο δοκάρι και στα δίχτυα του Μένιου και 1-1!
32’ Εκτέλεση φάουλ του Μενίκου απέκρουσε με μεγάλη δυσκολία έσωσε ο Μένιος
37’ Αποβολή Παπαζούδη και με δέκα παίκτες συνεχίζει ο Αλμωπός
54’ Φάουλ Ελευθεριάδη Γ. απέκρουσε ο Σουμουλίδης
80’ Σουτ Κωνσταντινίδη και 1-2 ο Νέστος!
ΑΛΜΩΠΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ (Τυριακίδης): Μένιος, Ελευθεριάδης Θ., Αναστασιάδης (81’ Αλαμάνης), Μουρατίδης, Παπαζούδης, Ρογγότης (46’ Ελευθεριάδης Γ.), Παπαευθυμίου, Ζαρογιάννης, Ελευθεριάδης Λ., Παντελίδης (74’ Παπασυμεών), Κοβάτσης.

ΝΕΣΤΟΣ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ (Μαγκαφίνης): Σουμουλίδης, Καζαντζίδης, Μαρκάκης Δ., Κοντογιάννης, Κωνσταντινίδης, Ντερτιλής, Μενίκου, Λάσπατζης (53’ Αποστολίδης), Βαλαβανόπουλος (67’ Κωνσταντίνου), Τόρες, Κούτεφ.

 
Πηγή: proininews