Απόλλων Καλαμαριάς: Τσαλάκωσε και ταπείνωσε άλλη μία ΔΟΞΑ με τέσσερα γκολ (0-4)!

Απόλλων Καλαμαριάς: Τσαλάκωσε και ταπείνωσε άλλη μία ΔΟΞΑ με τέσσερα γκολ (0-4)!

Διαστημική εμφάνιση από τους κοκκινόμαυρους στο δεύτερο ημίχρονο που ανάγκασε τους αντιπάλους του να τον προσκυνήσουν…

από Γιάννης Μαυρόπουλος
στις 19/02/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

 

Εκπληκτική εμφάνιση πραγματοποίησε σήμερα το απόγευμα ο Απόλλων Καλαμαριάς του Δημήτρη Καλαιτζίδη και υποχρέωσε άλλη μία ομάδα με ιδιαίτερο πάθος…..  να παρακολουθεί μαθήματα σύγχρονου ποδοσφαίρου!

Θύμα αυτήν την φορά άλλη μία Δόξα (πρώτη η Δόξα Δράμας και αυτή μέσα στην έδρα της 2-4) αυτή των Προσκυνητών που μπορεί να ήθελε αλλά πολύ απλά δεν μπορούσε!

Και αν κατάφεραν με σκληρό παιχνίδι και σκοπιμότητες (καθυστερήσεις) να κρατήσουν οι γηπεδούχοι το μηδέν στο πρώτο ημίχρονο ,δεν έγινε το ίδιο στο δεύτερο που οι Πόντιοι μπήκαν φουριόζοι και αποφασισμένοι να κόψουν κάθε όνειρο απατηλό από τους «αδιάφορους» αντιπάλους τους που προκαλούσαν με κάθε ευκαιρία τους φιλάθλους της Καλαμαριάς.

Και είναι γεγονός πως οι 200 περίπου φίλαθλοι που ταξίδεψαν κάτω από συνεχή βροχή στην Κομοτηνή ήταν στην ουσία ο 12 παίκτης της ομάδος και σημαντικός παράγοντας στην σημερνή νίκη.

Το σκορ με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου άνοιξε ο εκ των κορυφαίων του αγώνα Γιάννης Καλαιτζίδης με κοντινό πλασέ από το ύψος της μικρής περιοχής.

Στο 57’ λεπτό ο Χασομέρης σφράγισε μια εκπληκτική πρεμιέρα για τον ίδιο γράφοντα το 0-2 μετά από σέντρα του Popovic.

Στο 80’ ο «διαβολικός» Popovicμε έξοχο τρόπο ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-3 !

Δύο λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του N’Lunduluνα πάρει θέση στον πίνακα των σκόρερ αφού με όμορφη ενέργεια έκανα τα τέρματα των κοκκινόμαυρων τέσσερα και έδωσε διαστάσεις θριάμβου απέναντι σε μια ομάδα που απλά αναζητούσε να ολοκληρωθεί ο αγώνας για να τελειώσει μαρτύριο της από τον τρελό ρυθμό που έδωσαν οι Απολλωνιστές.

Έτσι οι κοκκινόμαυροι ξεπέρασαν άλλο ένα εμπόδιο στον δρόμο για την άνοδο γνωρίζοντας πως όλοι οι αντίπαλοι του έως το τέλος του πρωταθλήματος μόνο αδιάφοροι δεν θα είναι και θα παίζουν για την φανέλα τους…  και την ιστορία τους….

Άξιο αναφοράς είναι πως στο γήπεδο βρέθηκαν 2 διμοιρίες ματ και άλλοι τόσοι από ειδικές δυνάμεις! Μάλιστα όπως αποκαλύφθηκε στο ρεπορτάζ του pamebala.grπολλοί εξ αυτών ταξίδεψαν από άλλους νομούς !!!!!!!

Γιατί άραγε ; Τι περίμεναν να γίνει; Τα συμπεράσματα δικά σας…

 

Διαιτησία: Κυριαζίδης-Καραίσκος-Διαμαντής (Έβρου)

Δόξα Προσκυνητών :Αγγελόπουλος, Δημητριάδης, Φελεσίδης, Λειβαδιώτης, Λέφης, Τρίχας(Αναματάκης), Ιωαννίδης(78’Κασιώτης), Αλής, Keita, Βάσκος Κατσαρός.

Απόλλων Καλαμαριάς :Μένκα, Αμαραντίδης, Καπίας, Γεωργιάδης, Συμελίδης, N' Lundulu, Popovic(81’Χατζηδημητρίου), Χασομέρης, Καλογέρης, Καλαϊτζίδης  Fabio.