Αίσχος και αηδία: Ποδοσφαιριστής δείχνει τα γεννητικά του όργανα στους φιλάθλους! (vid)

από Γιάννης Μαυρόπουλος
στις 19/02/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

 

Μπροστά σε ένα γεγονός που προκαλεί αν μη τι άλλο αηδία και προσβάλει τον φίλαθλο κόσμο βρέθηκαν όσοι παρακολούθησαν τον αγώνα στην Κομοτηνή ανάμεσα στην Δόξα Προσκυνητών και τον Απόλλωνα Καλαμαριάς.

Συγκεκριμένα ο ποδοσφαιριστής των γηπεδούχων Σοφοκλής Ιωαννίδης σε αρκετά σημεία του αγώνα χωρίς καν να προκληθεί προέβει σε άσεμνες χειρονομίες προς τους φιλάθλους του Απόλλωνα Καλαμαριάς με φυσικό επακόλουθο να τους προκαλέσει.

Το γεγονός βέβαια καταγράφηκε από την κάμερα του pamebala.grκαι το οποίο σας παρουσιάζουμε με στόχο να τιμωρηθεί παραδειγματικά ο εν λόγο «ποδοσφαιριστής» διότι κάπως έτσι απομακρύνονται οι φίλαθλοι από τα γήπεδα και ακόμη περισσότερο προκαλούν την βία στα γήπεδα!

Στο χαρακτηριστικό βέβαια στιγμιότυπο ο Σοφοκλής Ιωαννίδης δείχνει τα γεννητικά του όργανα μπροστά στους φιλάθλους του Απόλλωνα και σαφώς γίνετε μπροστά στα μάτια του β’ επόπτη ο οποίος μάλλον βρίσκονταν νοερά σε κάποιο άλλο γήπεδο!

 Φυσικά και στο πρώτο ημίχρονο φρόντισε ο συγκεκριμένος διαιτητής να «κόψει» αρκετές φορές τους επιθετικούς του Απόλλωνα με ανύπαρκτα οφσάιντ σε μεγαλύτερη απόσταση από αυτήν στην οποία και τυφλός να ήταν θα έβλεπε τι ακριβώς έκανε ο ασεβής «ποδοσφαιριστής» προς τους φιλάθλους, που και εισιτήριο έκοψαν και υπό συνεχή βροχή παρακολούθησαν τον αγώνα.  

Αλήθεια μετά από αυτό το βίντεο τι θέση θα πάρει η διοίκηση των Προσκυνητών;

Αλήθεια θα παρέμβει ο εισαγγελέας για να στείλει τον Ιωαννίδη σε κάποιο πειθαρχικό όργανο και από εκεί στο σπίτι του;

Τα όργανα της διαιτησίας μετά και από αυτό το βίντεο θα αφήσουν ατιμώρητο τον επόπτη που δεν είδε τίποτα;

Αν κανείς δεν κάνει τίποτα ΤΟΤΕ θα καταλάβουμε πως ΟΛΟΙ ΣΑΣ θέλετε την ΒΙΑ !

 

Υ.Γ. Το κακό είναι πως δεν το έκανε μόνο μία φορά στον αγώνα !

Υ.Γ. Θυμίζουμε πως ο Σοφοκλής Ιωαννίδης μετακινήθηκε στους Προσκυνητές από τον ΑΟ Καρδίας