Rangers: Αν δεν μπορείτε, θα σας... βοηθήσουμε!

Rangers: Αν δεν μπορείτε, θα σας... βοηθήσουμε!

Τόσο οι ποδοσφαιριστές, όσο και ο Ηλίας Καλοπήτας, δέχθηκαν τη δριμεία κριτική των οργανωμένων οπαδών του Ιωνικού, επ' αφορμή της ήττας στο ντέρμπι με τον Εργοτέλη.

από Δημήτρης Θεοδώρου
στις 21/02/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Τα τελευταία έξι χρόνια δεν ήταν λίγες οι συγκυρίες που τους ανάγκασαν μέχρι να βγουν μπροστά για να ασκήσουν διοίκηση. Φέτος έχουν επιστρέψει στη φυσική τους θέση, στην εξέδρα, αυτό ωστόσο δεν σημαίνει πως οι οργανωμένοι οπαδοί του Ιωνικού μένουν αμέτοχοι στα όσα «κακώς κείμενα» βλέπουν στην προσπάθεια της ομάδας τους για κατάκτηση του τίτλου και της ανόδου στη football league. Τελευταίο παράδειγμα αποτελεί η ανακοίνωση που εξέδωσαν, επ' αφορμή της ήττας στο ντέρμπι με τον Εργοτέλη (2-1), μέσω της οποίας οι Rangers επιλέγουν να ασκήσουν δριμεία κριτική τόσο προς τους ποδοσφαιριστές, όσο και προς τον Ηλία Καλοπήτα, για την εικόνα που είχε η αγαπημένη τους ομάδα στο Παγκρήτιο. Δεν θα ήταν υπερβολή, μάλιστα, αν υποστήριζε κανείς πως από το σχετικό κείμενο απορρέει η αίσθηση της απειλής προς τους πρωταγωνιστές του ποδοσφαιρικού τμήματος. Η ανακοίνωση, που φέρει τίτλο «Αν δεν μπορείτε, θα σας... βοηθήσουμε», έχει ως εξής:

«Ιδιαίτερη ανάλυση δεν χρειάζεται το παιχνίδι με τον Εργοτέλη. Όσα έχουμε γράψει από την αρχή του πρωταθλήματος -ένα προς ένα- ΔΥΣΤΥΧΩΣ έχουν επιβεβαιωθεί με μαθηματική ακρίβεια. Αυτό που ελπίζαμε να αλλάξει χθες, ήταν το τσαγανό και ο τσαμπουκάς για ένα ματς που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως το παιχνίδι της χρονιάς. Τελικώς δεν άλλαξε τίποτα και η εικόνα της ομάδας ήταν τραγική για ακόμα μία Κυριακή. Καλό θα είναι λοιπόν, στην παρούσα χρονική στιγμή, να κατανοήσουν ΟΛΟΙ οι παίκτες (παλιοί, νέοι, αρχηγοί, αναπληρωματικοί) πως το 'χάιδεμα' και η περίοδος χάριτος έλαβε ΤΕΛΟΣ! Το ίδιο ισχύει και για τον προπονητή που κάθε Κυριακή ζητάει 'χρόνο και υπομονή', γιατί πλέον ο χρόνος τελείωσε και η υπομονή ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΕ. Τα πράγματα είναι πολύ απλά λοιπόν. Θα φέρετε το πρωτάθλημα στην Νίκαια διαφορετικά θα παίξουμε εμείς άλλη μπάλα.

Υ.Γ. Αν οποιοσδήποτε- για τους δικούς του λόγους- νιώθει ότι βρίσκεται στο απυρόβλητο, καλά θα κάνει να το ξανασκεφτεί πολύ σοβαρά»!