Το πιστεύει και φαίνεται η ΑΕ Καραϊσκάκης!

Το πιστεύει και φαίνεται η ΑΕ Καραϊσκάκης!

Η ομάδα της Άρτας πέρασε νικηφόρα από τη Λευκάδα (2-0 τον Τηλυκράτη).

από Δημήτρης Θεοδώρου
στις 21/02/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Η ολοκλήρωση των υποχρεώσεων για το 2016 έδειχναν πως η χρονιά δεν θα αργούσε πολύ να χαρακτηριστεί «χαμένη» για την ΑΕ Καραϊσκάκης, τουλάχιστον από άποψη στόχων. Κι, όμως, στην Άρτα παραμένουν «ζωντανοί» στο όνειρο της ανόδου και αυτό φαίνεται! Η ομάδα του Νίκου Θεοδοσιάδη διανύει εξαιρετική περίοδο, κάτι που επιβεβαίωσε και το απόγευμα της Δευτέρας (20/2), παίρνοντας μεγάλη νίκη με 2-0 στη Λευκάδα επί του Τηλυκράτη, στο ματς που εκκρεμούσε για την ολοκλήρωση της 20ης αγωνιστικής στον 1ο όμιλο και το οποίο είχε διακοπεί στο 15' της αναμέτρησης (0-1) το απόγευμα της Κυριακής λόγω καταρρακτώδους βροχής, για να συνεχιστεί μία μέρα μετά. Αρχικά ο Γυφτοκώστας είχε σκοράρει στο 4' (0-1), θέτοντας τις βάσεις για το «διπλό» που ήρθε λίγες... ώρες μετά, όταν ο Μαζιώτης βρήκε... δίχτυα στο 55' και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα (0-2). Στο 85' ο Κόλλινς είχε και προσπάθεια στο δοκάρι.

Διαιτητής ήταν ο Παναγιωτόπουλος, με βοηθούς τους Γαλανόπουλο και Κακατσίδη (Αιτωλοακαρνανίας).

ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ (Ανδρέας Παντζιαράς): Καραγκούνης, Τσελάι, Καταγής, Πολυχρονάκης, Ιασωνίδης, Κοντογιάννης (65' Γεωργάκης), Ορφανός, Κτενάς (55' Μπουρδούβαλης), Σιδέρης, Μακρυγιάννης, Παπαδόπουλος (67' Καλογερής)

ΑΕ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ (Νίκος Θεοδοσιάδης): Ανδρούτσος, Παπανίκου, Λάμπρου, Αβραμίδης, Καραγιαννίδης, Κόλλινς (90' Καψάλης), Χαρτσιάς, Νταντίδης, Γυφτοκώστας (75' Γούλας), Μαζιώτης, Βελέτης.