Γεωργούλης: Αφιερωμένη στον Κατσούλη

Γεωργούλης: Αφιερωμένη στον Κατσούλη

«Θέλαμε να κερδίσουμε στη μνήμη του» τόνισε στο pamebala.gr ο έμπειρος τεχνικός του Εθνικού Πειραιά, αμέσως μετά το «διπλό» στα Χανιά.

από Δημήτρης Θεοδώρου
στις 21/02/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Είχε ξεχωριστή σημασία το παιχνίδι της Κυριακής (19/2) με την ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ για την οικογένεια του Εθνικού. Πέρα από το βαθμολογικό όφελος, οι Πειραιώτες ήθελαν διακαώς τη νίκη μέσα στα Χανιά (0-1), για να την αφιερώσουν στον αείμνηστο φίλαθλο Κώστα Κατσούλη. Ο Θύμιος Γεωργούλης εξήγησε ακριβώς τους λόγους, μιλώντας στο pamebala.gr μετά το παιχνίδι.

«Θέλαμε, ολόκληρη η ομάδα, να παίξουμε για τη νίκη στη μνήμη του Κώστα Κατσούλη. Ο τάφος του βρίσκεται στα Χανιά και, όπως καταλαβαίνετε, το παιχνίδι ήταν ιδιαίτερα σημαντικό για εμάς. Η νίκη είναι αφιερωμένη στη μνήμη του» σχολίασε χαρακτηριστικά ο έμπειρος τεχνικός, για να σημειώσει σχετικά με το αγωνιστικό κομμάτι: «Ήταν παιχνίδι τακτικής, στο οποίο πήραμε άριστα! Είχαμε καλή συγκέντρωση και άψογη τακτική απέναντι σε μία πραγματικά πολύ καλή ομάδα, που είχε καλή ανάπτυξη. Βρέθηκε σε καλή μέρα και ο Βουτσινάς, ο οποίος έκανε τρεις πολύ καλές αποκρούσεις».