Ιωνικός: Πρόστιμο σε Παντελίδη και μήνυμα συσπείρωσης

Ιωνικός: Πρόστιμο σε Παντελίδη και μήνυμα συσπείρωσης

«Η ευθύνη βαραίνει το σύνολο και ΚΑΝΕΝΑΝ μεμονωμένα» αναφέρει η επεξηγηματική ανακοίνωση, για την ενέργεια του 27χρονου αμυντικού να αναλάβει, μέσω δηλώσεων, την ευθύνη για την ήττα από τον Εργοτέλη.

από Δημήτρης Θεοδώρου
στις 21/02/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Ανακοίνωση με διττό περιεχόμενο εξέδωσε ο Ιωνικός, δύο εικοσιτετράωρα μετά το ντέρμπι στο Παγκρήτιο που στοίχισε τη μοναξιά της παρουσίας του στην κορυφή του 4ου ομίλου. Αρχικά, οι ιθύνοντες του Νικαιώτικου συλλόγου θέλησαν να γνωστοποιήσουν την απόφασή τους να τιμωρήσουν με πρόστιμο τον Δημήτρη Παντελίδη για την ενέργειά του να αναλάβει, μέσω δηλώσεων, την ευθύνη για την ήττα από τον Εργοτέλη (2-1), χωρίς πρώτα να έχει εξασφαλίσει τη σχετική άδεια από τους υπευθύνους. Επίσης, έστειλαν μήνυμα συσπείρωσης στον φίλαθλο κόσμο, ενόψει της συνέχειας στο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση αναφέρει:

«Η Διοικούσα Επιτροπή του Ιωνικού κάλεσε σε απολογία τον ποδοσφαιριστή της ομάδας Δημήτρη Παντελίδη με αφορμή τις δηλώσεις που παραχώρησε στον ηλεκτρονικό τύπο. Ο 27χρονος αμυντικός τιμωρήθηκε με πρόστιμο για την ενέργειά του αυτή καθώς δεν είχε λάβει σχετική άδεια παρακάμπτοντας έτσι τους εσωτερικούς κανονισμούς. Είναι αναμφίβολο πως οι προθέσεις του Παντελίδη, να αναλάβει τις ευθύνες μετά από ένα σκληρό αποτέλεσμα, αποδεικνύουν πως δικαίως φέρει τον τίτλο του αρχηγού στον Ιωνικό τα τελευταία δύο χρόνια. Όμως, είναι εξίσου αναμφίβολο πως αυτή η κίνηση υπερβαίνει την έννοια της ομαδικότητας, όπου η ευθύνη βαραίνει το σύνολο και ΚΑΝΕΝΑΝ μεμονωμένα.

Τέλος, η Διοίκηση, ο προπονητής και οι παίκτες της ομάδας, ως ενιαίο σύνολο, κατανοούν πλήρως την ευθύνη που τους αναλογεί για την προβληματική εικόνα του Ιωνικού τις τελευταίες αγωνιστικές έχοντας απόλυτη επίγνωση για την κρίσιμη καμπή που βρίσκεται το πρωτάθλημα.

Δεν υπάρχουν πλέον περιθώρια και χρόνος για χάσιμο και όλοι μαζί θα προσπαθήσουμε ακόμα πιο σκληρά ώστε να πετύχουμε την πολυπόθητη για όλους άνοδο. Άλλωστε, βρισκόμαστε ακόμα στην πρώτη θέση και παρά την πικρία που δημιουργήθηκε, ευελπιστούμε και υπολογίζουμε ότι ο λαός του Ιωνικού θα συνεχίσει να στέκεται δίπλα μας -με τον μοναδικό τρόπο που το κάνει από το καλοκαίρι- και τώρα στα δύσκολα ακόμα πιο δυνατά, ώστε στο τέλος να σας δικαιώσουμε!

Ιωνικός στα εύκολα, Ιωνικάρα στα δύσκολα»!