Πέρασε από Μυτιλήνη ο ΠΑΟ Βάρδας!

Πέρασε από Μυτιλήνη ο ΠΑΟ Βάρδας!

Πλησίασε στους πέντε βαθμούς την κορυφή η ομάδα του Ηλία Φωτόπουλου (1-2).

από Δημήτρης Θεοδώρου
στις 26/02/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Μεγάλη νίκη με ανατροπή πανηγύρισε στη Μυτιλήνη ο ΠΑΟ Βάρδας, προσπερνώντας με 2-1 το εμπόδιο του Αιολικού. Έτσι, η ομάδα του Ηλία Φωτόπουλου πλησίασε στους πέντε βαθμούς την κορυφή, παραμένοντας βέβαια στη 2η θέση του 3ου ομίλου. Από την άλλη, οι νησιώτες έμειναν για έκτο συνεχόμενο παιχνίδι μακριά από νίκη. Μάλιστα, ήταν εκείνοι που προηγήθηκαν μόλις στο 21', χάρη σε καρφωτή κεφαλιά του Μανουσάκη μετά από σέντρα του Ευσταθίου. Οι πράσινοι δεν πτοήθηκαν, αντιθέτως στην επόμενη φάση (22') έφτασαν στην ισοφάριση με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Νικολόπουλου που υποδείχθηκε για μαρκάρισμα του Πάλλα στον Σαμπανέι (1-1). Στο 52' ήρθε η ολική ανατροπή από πλευράς φιλοξενούμενων, με τον Καρούτη να συνδυάζεται όμορφα με τον Σαμπανέι σε αντεπίθεση και να σουτάρει εύστοχα για το 1-2! Στο 80' ο ίδιος παίκτης είχε και δοκάρι με πλασέ, χάνοντας την ευκαιρία να εδραιώσει την επικράτηση της ομάδας του. Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν από το ματς ο Γιάννης Πολλαετίδης άφησε εκτός αποστολής τους Μπουρούς και Καπταγιάννη λόγω πειθαρχικού παραπτώματος.

Διαιτητής ήταν ο Πουλόπουλος, με βοηθούς τους Ζερβάκη και Μουμπογιατζόγλου (Πειραιά).

ΑΙΟΛΙΚΟΣ (Γιάννης Πολλαετίδης): Ζαχαρής, Ιωαννίδης, Τόλιας, Τάχιας, Κεσίδης (59' Παληγεώργος), Κριπιντίρης, Λάλας (71' Ντάμπος), Πάλλα, Χρήστου, Μανουσάκης, Ευσταθίου

ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ (Ηλίας Φωτόπουλος): Καπούταγλης, Πολίτης Π., Αγουρίδης, Νικολόπουλος, Σιδέρης, Κοκκίνης, Πολίτης Γ., Καρούτης, Μητρόπουλος (75' Καλογερόπουλος), Ντόμας (90' Πατάπης), Σαμπανέι (90' Παλιάτσας).