Δεν... ζαλίζεται ο ΑΟ Χαλκίδας

Δεν... ζαλίζεται ο ΑΟ Χαλκίδας

Εξακολουθεί να πετά ψηλά η ομάδα του Αντώνη Αυλωνίτη μετά και το «διπλό» στην Τρίπολη επί του Παναρκαδικού (0-1).

από Δημήτρης Θεοδώρου
στις 26/02/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Την παρουσία του στην πρώτη τετράδα της κατάταξης στον 3ο όμιλο εδραίωσε ο ΑΟ Χαλκίδας, που αποδεικνύει συνεχώς πως δεν... ζαλίζεται από τις υψηλές του πτήσεις! Η εντυπωσιακή ομάδα του Αντώνη Αυλωνίτη πέρασε και από την Τρίπολη, όπου επικράτησε με 1-0 του τοπικού Παναρκαδικού, διατηρώντας έτσι το αήττητο σερί του μέσα στο 2017. Παράλληλα πέτυχε ακόμη ένα μεγάλο εκτός έδρας αποτέλεσμα, μετά από εκείνα με Παναχαϊκή και Φωστήρα. Από την άλλη, οι πράσινοι του Γιώργου Αντωνόπουλου συμπλήρωσαν τρεις μήνες χωρίς νίκη, διογκώνοντας τον προβληματισμό σχετικά με την κατάσταση στην οποία βρίσκονται.

Μόλις στο 18' επιτεύχθηκε το τέρμα που έκανε τη διαφορά και το σημείωσε ο Βεζιρτζόγλου με συρτό σουτ μετά από «κομπίνα» σε φάουλ.

Διαιτητής ήταν ο Ρούσσος, με βοηθούς τους Γκότση και Μπουρτζοβίτη (Κορινθίας).

ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ (Γιώργος Αντωνόπουλος): Καπετάνος, Πετρόπουλος (69' Σαλαπάτας), Γκρόσιος, Αρώνης, Δήμος, Κυριακόπουλος, Καναβέτας (46' Μέλλος), Βελισσάρης (63' Σταθουλόπουλος), Γιαγκούδης, Πούτσης, Κολιόπουλος

ΑΟ ΧΑΛΚΙΔΑΣ (Αντώνης Αυλωνίτης): Ντουμάνης, Ζυγογιάννης, Θωμάς (79' λ. τρ. Σάμαρης), Μπακομήτρος, Καραμπάς, Εμέκα (46' λ. τρ. Πολίτης), Ντελέκος, Ανέστης, Βεζιρτζόγλου, Βαλκάνος, Μπαλού (89' Αντμίρ).