«Διπλό» και ρεβάνς ο Απόλλων Λάρισας

«Διπλό» και ρεβάνς ο Απόλλων Λάρισας

Η ομάδα του Νίκου Θεοδοσιάδη πήρε αυτό που ήθελε στο Κίτρος απέναντι στην Πύδνα (0-1).

από Δημήτρης Θεοδώρου
στις 26/02/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Ιδανικό ήταν το απόγευμα του Σαββάτου (25/2) για τον Απόλλωνα Λάρισας, ο οποίος πήρε αυτό που ήθελε στο Κίτρος απέναντι στην Πύδνα και συνεχίζει να οδηγεί την κούρσα στον 2ο όμιλο, ανεξαρτήτως αποτελέσματος στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού Βόλου. Η ομάδα του Νίκου Θεοδοσιάδη πήρε τη νίκη με 1-0 και συγχρόνως τη ρεβάνς για την ήττα στο επεισοδιακό παιχνίδι της πρεμιέρας του πρωταθλήματος (1-2). Στο 38' ο Σάββας σκόραρε με δυνατό σουτ, πετυχαίνοντας το γκολ που έμελλε να κρίνει την αναμέτρηση. Οι νικητές ολοκλήρωσαν το ματς με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Ιβανίδη στο 92' με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Διαιτητής ήταν ο Φωτιάς, με βοηθούς τους Χρ. Δεμερτζή και Μίσκο (Πέλλας).

ΠΥΔΝΑ ΚΙΤΡΟΥΣ (Γιώργος Χατζάρας): Παπατολίκας, Καραγκούνης, Λαζαρίδης, Κωτσιόπουλος, Στούμπος, Σαμουηλίδης (46' Πιαστόπουλος), Καθάριος (79' Ιορδανίδης), Δήμας (63' Παπαδημήτριου), Κυπαρίσσης, Ντόσης, Τσατσαρής

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Σάκης Θεοδοσιάδης): Φιρινίδης (25' λ.τρ. Κουρδής), Σάββας, Παπαδόπουλος, Ανδρέου, Ιορδανίδης, Αγρόδημος, Πέντα, Διβανές (70' Ιβανίδης), Καμπέρης (75' Συράκος), Σκούπρας, Μανθάνο.