Ξέσπασε ο Θεσπρωτός!

Ξέσπασε ο Θεσπρωτός!

Η ομάδα της Ηγουμενίτσας συνέτριψε με 4-0 τους Μαύρους Αετούς Ελευθεροχωρίου.

από Δημήτρης Θεοδώρου
στις 26/02/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Πραγματικό ξέσπασμα έκανε ο Θεσπρωτός απέναντι στους Μαύρους Αετούς Ελευθεροχωρίου και απομακρύνθηκε αισθητά από τις δύο τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας στον 2ο όμιλο. Στην αναμέτρηση για την 16η, εμβόλιμη αγωνιστική, η ομάδα της Ηγουμενίτσας συνέτριψε με 4-0 τον αντίπαλό της, με το σκορ να παίρνει διαστάσεις στο τελευταίο ημίωρο.

Στο 34' ο Νόνης άνοιξε το σκορ με κεφαλιά μετά από φάουλ του Λαγού (1-0), στο 64' ο Μέμμος έκανε το 2-0 με ατομική προσπάθεια και πλασέ, στο 81' ο Μπίκας ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0 με κοντινή κεφαλιά, ενώ στο 90' ο Μπλέτσας διαμόρφωσε το τελικό 4-0 από κοντά μετά από σέντρα του Ντόκου.

Διαιτητής ήταν ο Γκιάφης, με βοηθούς τους Λυσσάρη και Βαλιάνο (Αιτωλοακαρνανίας).

ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ (Δημήτρης Μουρούτης): Παππάς, Ηλίας, Λαγός, Νόνης, Μυρσινιάς (57' Πολυχρονιάδης), Πέντσας (75' Μπλέτσας), Μέμμος (82' Τσιουμτσούδας), Γιάκος, Ντόκος, Μπίκας, Βιτώρος

ΜΑΥΡΟΙ ΑΕΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΟΧΩΡΙΟΥ (Νίκος Μανούρας): Γιδόπουλος, Τσιγάρας, Τεντολούρης, Ρόμπος, Καραστέργιος, Σκόνδρας (74' Φλιούκας), Κεχαγιάς (40' Αετόπουλος), Τσιώλης Γιαννούλας, Σιαμπάνης (31' Ιωάννου).