Κολλιάκος: Η ομάδα έχει τις προδιαγραφές

Κολλιάκος: Η ομάδα έχει τις προδιαγραφές

Ο νεαρός τεχνικός αισιοδοξεί για τη συνέχεια, παρά το γεγονός ότι ο ΑΟ Ζευγολατιού βρίσκεται πλέον στην τελευταία θέση.

από Δημήτρης Θεοδώρου
στις 02/03/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Τα αποτελέσματα στην 16η αγωνιστική που διεξήχθη το περασμένο Σάββατο, σήμαναν την υποχώρηση του ΑΟ Ζευγολατιού στην τελευταία θέση της κατάταξης στον 3ο όμιλο. Παρ' όλα αυτά, στις τάξεις του δεν έχει χαθεί η πίστη για ανάκαμψη και, κατ' επέκταση, εξασφάλιση της παραμονής στην κατηγορία. Ενδεικτική είναι η τοποθέτηση του Παντελή Κολλιάκου στο pamebala.gr, λίγα εικοσιτετράωρα πριν από το ματς με τον Παναρκαδικό στην Τρίπολη για την 21η αγωνιστική. Ο νεαρός τεχνικός υπογράμμισε πως η ομάδα του έχει τη δυνατότητα να φτάσει στις απαραίτητες νίκες, αρχής γενομένης από την Κυριακή, βασίζοντας την αισιοδοξία του στην καλή εμφάνιση απέναντι στον Τσικλητήρα Πύλου, αν και δεν συνοδεύτηκε από θετικό αποτέλεσμα.

«Η ομάδα είναι σε πολύ καλή κατάσταση και αυτό φάνηκε και το Σάββατο απέναντι στην Πύλο. Η απόδοσή μας ήταν καλή, όμως μας έλειψε το γκολ. Μάλιστα, δουλέψαμε πάνω σε αυτό τον τομέα μέσα στην εβδομάδα» σχολίασε αρχικά, για να εστιάσει στην προσεχή αγωνιστική υποχρέωση, σημειώνοντας: «Θα πάμε στην Τρίπολη με στόχο τη νίκη. Η ομάδα έχει όλες τις προδιαγραφές για να τα καταφέρει».

Ο Παντελής Κολλιάκος δεν έκρυψε πως απασχολεί την σκέψη του το γεγονός ότι ο Παναρκαδικός προέρχεται από ένα μακρύ χρονικό διάστημα στο οποίο δεν έχει καταφέρει να πετύχει κάποια νίκη. «Δεν είναι καλό για εμάς, γιατί είναι λογικό ο αντίπαλος να παρουσιαστεί πιο προσεκτικός και να θέλει τη νίκη όσο κι εμείς» δήλωσε σχετικά.

Στην προετοιμασία της ομάδας του για το επερχόμενο ματς, ο 41χρονος τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει στους τιμωρημένους Ατματσίδη και Παινέση.