Ντίσιος: Κατάθεση ψυχής και δύναμη

Ντίσιος: Κατάθεση ψυχής και δύναμη

«Θέλουμε να πετύχουμε όσο το δυνατόν μεγαλύτερες διακρίσεις» τόνισε ο τεχνικός της Νάουσας λίγες ώρες πριν από το ματς με τον ΑΟ Καρδίας.

από Δημήτρης Θεοδώρου
στις 05/03/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Η συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα και την ανοδική πορεία των τελευταίων εβδομάδων είναι το ζητούμενο στη Νάουσα, στην αυριανή εκτός έδρας αναμέτρηση με τον ΑΟ Καρδίας. Ασφαλώς, το έργο των κυανόλευκων της Ημαθίας δεν θα είναι καθόλου εύκολο απέναντι σε μία εξίσο υανεβασμένη ομάδα, με τον Βαγγέλη Ντίσιο να μιλά με ιδιαιτέρως κολακευτικά λόγια για τον αντίπαλο.

«Πάμε να παίξουμε απέναντι σε μία ομάδα με πολύ ταλέντο, με ποδοσφαιριστές και προπονητές που έχουν φιλοδοξίες. Πρόκειται για μία ομάδα ανταγωνιστική, από τις πιο σταθερές της σεζόν, που σε όλο το πρωτάθλημα προσπαθεί να δώσει τον καλύτερό της εαυτό» σχολίασε χαρακτηριστικά ο νεαρός τεχνικός και πρόσθεσε: «Για να πάρουμε κάτι εκεί, θα πρέπει να το δείξουμε ότι μπορούμε. Πρέπει να καταθέσουμε ψυχή και να βγάλουμε πολλή δύναμη».

Όσο για τα κίνητρα που κρατούν άσβεστη τη φλόγα για διάκριση στο πρωτάθλημα του 1ου ομίλου, ο Βαγγέλης Ντίσιος υπογράμμισε: «Έχουμε κι εμείς αρκετές φιλοδοξίες, τόσο οι προπονητές όσο και οι ποδοσφαιριστές. Θέλουμε να πετύχουμε όσο το δυνατόν μεγαλύτερες διακρίσεις, να πάμε όσο ψηλότερα γίνεται! Ακόμα και οι μεγαλύτεροι σε ηλικία, που έχουν παραστάσεις από τις επαγγελματικές κατηγορίες, φροντίζουν να δίνουν το κίνητρο και στα νεαρά παιδιά. Προσπαθούν να κρατήσουν αυτό το κίνητρο ζωντανό».

Στο αγωνιστικό ρεπορτάζ, η Νάουσα θα ταξιδέψει με όλα τα «όπλα» της στους Νέους Επιβάτες, αφού την περασμένη εβδομάδα, στο παιχνίδι με τον Εορδαϊκό στην Πτολεμαΐδα, χρόνο συμμετοχής πήρε και ο Κωτσιόπουλος, που πλέον είναι πανέτοιμος. Πρόκειται για μία σημαντική μονάδα για την ιστορική ομάδα, έχοντας σκοράρει επτά φορές και αποτελώντας τον πρώτο σκόρερ της.