×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 546

Το… τρένο της Χαλκίδας πέρασε και από Πύλο!

Το… τρένο της Χαλκίδας πέρασε και από Πύλο!

Η ξέφρενη πορεία του Α.Ο. Χαλκίς τις τελευταίες αγωνιστικές συνεχίστηκε και στην Μεσσηνία αφού οι παίκτες του Αντώνη Αυλωνίτη πέρασαν και από την Πύλο επικρατώντας με 0-1 του Τσικλητήρα.

από
στις 05/03/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Η Χαλκίδα με την τρίτη συνεχόμενη εκτός έδρας νίκη έφτασε τους 32β. πετυχαίνοντας κάτι που ούτε ο πιο αισιόδοξος φίλος του Α.Ο.Χ. δεν περίμενε. Η Χαλκίδα μπήκε φουριόζα στον αγωνιστικό χώρο και στο 13΄ Πολίτης και Βεζυρτζόγλου συνεργάστηκαν άψογα ο τελευταίος όμως δεν κατάφερε να βρει στόχο. Μετά το 20΄ η Πύλος με την βοήθεια του αέρα προσπάθησε να πάρει μέτρα στο γήπεδο και να φανεί απειλητική.

Στο 25΄ είχαμε την πρώτη επίσκεψη στα καρέ του Ντουμάνη το σουτ όμως του Κερμενίδη πέρασε δίπλα από τα δοκάρια. Στη συνέχεια επικράτησαν τα δυνατά μαρκαρίσματα με τις δύο ομάδες να μην μπορούν να πατήσουν περιοχή και το παιχνίδι να παίζεται στο χώρο του κέντρου. Στην επανάληψη ο ρυθμός του παιχνιδιού ανέβηκε με την Πύλο να πατάει καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο.

Ο Ντουμάνης σε δύο περιπτώσεις κατάφερε να σταματήσει στο 51΄ τον Πήλιο ο οποίος βρέθηκε μόνος στην μεγάλη περιοχή. Η Χαλκίδα απείλησε με εκτέλεση φάουλ του Θωμά στο 55΄ με τον Θάνο να διώχνει με υπερένταση. Οι γηπεδούχοι βρέθηκαν κοντά στο γκολ το σουτ του Τσάτσου στο 61΄ όμως κατέληξε στην αγκαλιά του Ντουμάνη. Η Χαλκίδα στο 72΄ πήρε προβάδισμα στο σκορ έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Στεργιανού ο Ανέστης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα μέσα σε τρελά πανηγύρια από τους 50 «Nerazzuri» που είχαν κερδίσει την μάχη της εξέδρας. Στο υπόλοιπο του παιχνιδιού οι γηπεδούχοι προσπάθησαν για την ισοφάριση με τους παίχτες του Αυλωνίτη να διατηρούν το προβάδισμα σχετικά εύκολα και να παίρνουν τελικά τη νίκη.

Τσικλητήρας Πύλου: Θάνος, Σεντεμεντές, Καραμπάς Σ., Κυριαζόπουλος, Γραμματικόπουλος, Πήλιος, Ζαχαρόπουλος, (84΄ Ρήγας), Ρούσσης, Τσάτσος, Μανίκος, Κερμενίδης ( 77΄ Τσώνης).

Α.Ο. Χαλκίς: Ντουμάνης, Στεργιανός, Θωμάς, Καραμπάς, Μπακομήτρος, Ντελέκος, Βαλκάνος, Ανέστης, Βεζυρτζόγλου, Μπαλού (83΄ Αντμίρ) Πολίτης (89΄ Ζυγογιάννης).

 
Πηγή: eviagoal.blogspot