Χαλαρά ο Ιωνικός

Χαλαρά ο Ιωνικός

Δεν χρειάστηκε να φορτσάρει η ομάδα της Νίκαιας απέναντι στη Θύελλα Ραφήνας (2-0).

από Δημήτρης Θεοδώρου
στις 06/03/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Χωρίς να δυσκολευτεί, ο Ιωνικός πήρε τους τρεις βαθμούς της νίκης απέναντι στη Θύελλα Ραφήνας και παρέμεινε μόνος στην κορυφή του 4ου ομίλου, με διαφορά δύο βαθμών από τον Εργοτέλη. Παρουσία περίπου 1000 φιλάθλων, η ομάδα της Νίκαιας επικράτησε με 2-0, κάνοντας τη διαφορά στο δεύτερο ημίχρονο. Στο 50' ο Καμαρά άνοιξε το σκορ με υπέροχο τρόπο, όταν μετά από σέντρα κοντρόλαρε την μπάλα στον αέρα με το στήθος και έπιασε το εκπληκτικό γυριστό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, για να στείλει την μπάλα στην αριστερή γωνία της εστίας του Πάντου για το 1-0. Στο 76' ο Αργυρίου «σημάδεψε» δοκάρι με το κεφάλι από τη σέντρα του Καμαρά, για να έρθει στο 83' ο Σαπαλίδης και να γράψει το 2-0 με προβολή προ κενής εστίας, αξιοποιώντας τη σέντρα του Μεϊμάρογλου.

Διαιτητής ήταν ο Λάμπρου, με βοηθούς τους Πριόνα και Δέλχα (Εύβοιας).

ΙΩΝΙΚΟΣ (Ηλίας Καλοπήτας): Παναγόπουλος, Ζαφειρίδης, Μεϊμάρογλου, Κρητικός, Ασάνοβιτις, Σιμιτσής, Πέεφ, Καραλής (80' Βουρλούμης), Μάνας (65' Αργυρίου), Σαπαλίδης, Καμαρά (82' Κυριακίδης)

ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Θανάσης Κολιτσιδάκης): Πάντος, Γκίκας (77' Μπότης), Φύτρος, Μανουσάκης, Παπαδόπουλος, Ντόσκας, Δημητρίου (60' Στρέμπας), Αράπης, Ζέκιο, Βαζέχα, Γεροκωνσταντής (78' Μαστρογιαννούδης)

(Φωτογραφία: Κώστας Σίνης «Ionikos Nikaias Studio»)