Λύσεις και βαθμούς ο Γιόνδης στον Πανθηραϊκό

Λύσεις και βαθμούς ο Γιόνδης στον Πανθηραϊκό

«Λίρα εκατό» αποδεικνύεται ο υψηλόσωμος φορ για τον νησιώτικο σύλλογο.

από Δημήτρης Θεοδώρου
στις 08/03/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Έχει πάρει επ' ώμου την υπόθεση «σκοράρισμα» και οδηγεί τον Πανθηραϊκό στα αποτελέσματα που χρειάζεται, για να εξασφαλίσει την παραμονή στην κατηγορία. Ο Αντώνης Γιόνδης είναι ο αποκλειστικός σκόρερ των κυανόλευκων από τη μέρα που αφίχθη στη Σαντορίνη, δικαιώνοντας καθημερινά εκείνους που τον επέλεξαν. Το σπουδαιότερο όλων, όμως, είναι ότι πετυχαίνει γκολ τα οποία συνήθως σημαίνουν «τρίποντα» για τους νησιώτες, που πλέον δικαιούνται να αντιμετωπίζουν με περισσότερη αισιοδοξία τη συνέχεια στο πρωτάθλημα του 4ου ομίλου.

Ο υψηλόσωμος φορ ανακοινώθηκε από τον Πανθηραϊκό τέλη Ιανουαρίου, για να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του στις 5 Φεβρουαρίου και να οδηγήσει την ομάδα του σε ιστορική νίκη με 1-0 επί του Ιωνικού για την 18η αγωνιστική. Ήττα που, μάλιστα, ήταν η πρώτη του αντιπάλου στο φετινό πρωτάθλημα...

Στις 13 Φεβρουαρίου, στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής, δεν μπόρεσε να ξεφύγει από τη γενική μετριότητα της ομάδας του, που γνώρισε εντός έδρας ήττα με 2-0 από τον Ιάλυσο, για να βρει ξανά δίχτυα στις 25 Φεβρουαρίου, όταν όμως το ένα γκολ που σημείωνε δεν ήταν αρκετό για τους κυανόλευκους, προκειμένου να απέφευγαν την ήττα (1-3) στο ματς με τον ΠΟ Ατσαλένιου για την 16η αγωνιστική.

Την περασμένη Κυριακή ο Αντώνης Γιόνδης «χτύπησε» ξανά, αυτή τη φορά... εις διπλούν, χαρίζοντας ακόμη μία νίκη (2-1) στην ομάδα του, στο καθοριστικό παιχνίδι με τον Ηλυσιακό.

Τέσσερα γκολ και έξι βαθμοί σε τέσσερις αγώνες είναι κάποιες από τις επιδόσεις του 28χρονου επιθετικού, ο οποίος αποδεικνύεται «λίρα εκατό» για τον Πανθηραϊκό!