Γιάννος: Είναι ευκαιρία...

Γιάννος: Είναι ευκαιρία...

Ο τεχνικός του Εθνικού Φιλιππιάδας εκτίμησε πως με τρεις βαθμούς ακόμα η ομάδα του θα εξασφαλίσει τη σωτηρία.

από Δημήτρης Θεοδώρου
στις 09/03/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Εντελώς διαφορετικό φαίνεται πως θα είναι το φινάλε της φετινής σεζόν για τον Εθνικό Φιλιππιάδας, συγκριτικά με εκείνο της περσινής. Σε αντίθεση με την αγχωτική σωτηρία της τελευταίας στιγμής στο προηγούμενο πρωτάθλημα, φέτος οι κυανόλευκοι δείχνουν να φτάνουν στον στόχο τους αρκετές στροφές πριν από το τέλος, μην επιτρέποντας την ευκαιρία της συγκυρίας του υποβιβασμού μόλις δύο ομάδων να πάει χαμένη...

Μάλιστα, ο Γιώργος Γιάννος εκτιμά πως η ομάδα του χρειάζεται μόλις τρεις βαθμούς ακόμα για να εξασφαλίσει τη σωτηρία, όπως άλλωστε προκύπτει από τις δηλώσεις του στο pamebala.gr.

«Το διπλό που κάναμε στην Κέρκυρα, πιστεύω πως ισοδυναμεί με την παραμονή της ομάδας. Πρέπει να φτάσουμε στους 25 βαθμούς. Θα πάρουμε κάποιους ακόμα βαθμούς, για να έχουμε και μία άνετη παραμονή, αλλά και μία καλή πορεία» σημείωσε χαρακτηριστικά ο έμπειρος προπονητής, για να συμπληρώσει σχετικά με την εντός έδρας αναμέτρηση με αντίπαλο την ΑΕ Ιστιαίας: «Ευκαιρία να πάρουμε τους τρεις βαθμούς, να φτάσουμε εκεί που θέλουμε και να έχουμε περισσότερη άνεση και καλύτερη ψυχολογία για να μην παίζουμε με την πλάτη στον τοίχο».