×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 546

Πισωγύρισμα για ΙΝΚΑ!

Πισωγύρισμα για ΙΝΚΑ!

Ηττήθηκε με 0-2 από τον Πανθηραϊκό, παραμένοντας στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα

από
στις 12/03/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Δεν είχε…συνέχεια η ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ μετά το θετικό αποτέλεσμα με τον Άγιο Ιερόθεο την περασμένη αγωνιστική, καθώς ηττήθηκε με 0-2 από τον Πανθηραϊκό στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Γ Εθνικής, παραμένοντας στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα. Δύο πέναλτι ζήτησαν οι Χανιώτες, κόντρα στη ροή του αγώνα προηγήθηκαν με τον Ζώνα οι φιλοξενούμενοι, με τον ίδιο παίχτη να κάνει το 0-2 και στις καθυστερήσεις.

Στα πρώτα 15 λεπτά, οι φιλοξενούμενο ήταν δραστήριοι και απείλησαν για πρώτη φορά στο 10’ με τον Κορτσινίδη ο οποίος έκανε σέντρα σουτ αλλά ο Βλαχάκης απομάκρυνε τη μπάλα πάνω απ’την γραμμή. Τρία λεπτά αργότερα, ο Γιόνδης έχασε σημαντική ευκαιρία για την ομάδα της Σαντορίνης όμως ο Βλαχάκης απομάκρυνε σε κόρνερ και με τη συμπλήρωση 15 λεπτών παιχνιδιού, ο Περγιάλης με κεφαλιά αστόχησε.

Στο 18ο λεπτό, ο Καρβουνιάρης ανατράπηκε μέσα στη περιοχή με τους Χανιώτες να ζητούν πέναλτι, ενώ η πρώτη καλή στιγμή για τους γηπεδούχους ήρθε στο 25’ με τον Δημήτρη να βγάζει τη σέντρα για τον Τσίτα, όμως αυτός κόπηκε τη τελευταία στιγμή. Στο 33ο λεπτό, ο Τσίτας έκανε τη κεφαλιά αλλά ο Ζώντος απομάκρυνε ενστικτωδώς και στο 37’ ο Ντα Κόστα βρήκε ωραία τον Τσίτα αλλά εκείνος δεν μπόρεσε να πλασάρει σωστά. Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με δύο ακόμα ευκαιρίες, μία για τη κάθε ομάδα, αρχικά στο 42’ οι φιλοξενούμενοι απείλησαν με τον Μυρθιανό όμως ο Βουρβαχάκης απομάκρυνε τη τελευταία στιγμή και με την συμπλήρωση του 45’ ο Ντεντάκης με πλασέ σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Πανθηραϊκού.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι Χανιώτες μπήκαν δυνατά και είχαν τις ευκαιρίες να ανοίξουν το σκορ. Στο 52’ ο Ντα Κόστα αρχικά μετά από καλή εκτέλεση φάουλ απείλησε την εστία του Πανθηραϊκού με τον Σέχου να μην προλαβαίνει με προβολή να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα, στο 54’ ο Βεστάκης σούταρε αλλά η μπάλα βρήκε στο δοκάρι του Ζώντου και στη συνέχεια ο Κυτράκης πλάσαρε πάνω στον τερματοφύλακα του Πανθηραϊκού.

Στο 55’ ο Βεστάκης σούταρε αλλά η μπάλα πέρασε άουτ και στο 56’ μετά από αναμπουμπούλα, ο Παληγεώργος σούταρε, η μπάλα κόντραρε στον Λούκα και κατέληξε κόρνερ. Νέα ευκαιρία για το ΙΝΚΑ με τον Βεστάκη μετά από γύρισμα του Αρσένιεβιτς να μην μπορεί να σκοράρει αλλά λίγα λεπτά αργότερα στο 65’. κόντρα στη ροή του αγώνα, ο νεοεισελθόντας Ζώνας με εύστοχο πλασέ έκανε το 0-1.

Παρά το γκολ του Πανθηραϊκού, το συγκρότημα του Γιάννη Κατσούλη συνέχισε να ψάχνει το γκολ με τον Ντα Κόστα να αστοχεί στο 70’. Στο 77’ και πάλι ο Ζώνας για τους φιλοξενούμενους απείλησε όμως ο Βλαχάκης μπλόκαρε και στο φινάλε του παιχνιδιού, ο Καρβουνιάρης με κεφαλιά δεν μπόρεσε να «νικήσει» τον Ζώντο. Στη τελευταία φάση του παιχνιδιού, ο Πανθηραϊκός σκόραρε και δεύτερη φορά, με τον Ζώνα να επιβεβαιώνει την εκπληκτική του μέρα και με πλασέ από κοντά έκανε το 0-2 που ήταν και το τελικό 0-2.

Χρυσή αλλαγή ο Ζώνας για τον Πανθηραϊκό, πέρασε ως αλλαγή στο 62ο λεπτό στη θέση του Λαζαρίδη, σκόραρε στο 65’, απείλησε στο 77’ και διαμόρφωσε το 0-2 στο φινάλε. Για ακόμα ένα παιχνίδι, στοίχισε η…αστοχία στην ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ. Αξίζει να σημειώσουμε πως η Χανιώτικη ομάδα διαμαρτυρήθηκε έντονα για τις αποφάσεις του Ηρακλειώτη ρέφερι κ. Μανδαλενάκη, καθώς κάνουν λόγο για δύο «καταφανέστατες περιπτώσεις πέναλτι».

Οι συνθέσεις των ομάδων

ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ: Βλαχάκης, Παληγεώργος, Βουρβαχάκης, Ντεντάκης(66’ Τσικουδάκης), Καρβουνιάρης, Δημήτρης, Αρσενίεβιτς, Σέχου(85’ Γκουτσίδης), Ντα Κόστα, Κυτράκης, Τσίτας(46’ Βεστάκης)

Πανθηραϊκός: Ζώντος, Κορτσινίδης, Καλαγκάνης, Λουκάς, Μπακάλης, Σαββίδης, Συνολάκης, Μυρθιανός(46’ Κριτσάς), Γιονδής(90’ Παπίτσας), Λαζαρίδης(62’ Ζώνας), Περγιάλης

(πηγή: grandsport)