Το ντέρμπι ο ΠΟ Ατσαλένιου

Το ντέρμπι ο ΠΟ Ατσαλένιου

Εξακολουθεί να βρίσκεται στο κόλπο της ανόδου η ομάδα του Βασίλη Κρασανάκη (1-0 τον Ερμή Ζωνιανών).

από Δημήτρης Θεοδώρου
στις 13/03/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Θριάμβευσε στο κρητικό ντέρμπι ο ΠΟ Ατσαλένιου! Η ομάδα του Βασίλη Κρασανάκη επικράτησε με 1-0 του Ερμή Ζωνιανών και παρέμεινε «ζωντανή» στη μάχη της ανόδου στον 4ο όμιλο. Παράλληλα, πανηγύρισε τη δεύτερη νίκη της απέναντι στο συγκρότημα του Γιώργου Πετράκη, αφού είχε επικρατήσει και στο ματς του πρώτου γύρου.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου (46') ο Φραγκιαδάκης πέτυχε το γκολ της νίκης για τους γηπεδούχους, όταν μετά από την πάσα του Μπουτσάκη έπιασε το τρομερό σουτ έξω από την περιοχή, για να στείλει την μπάλα να καρφωθεί στα δίχτυα της εστίας του Κόλλια (1-0). Οι φιλοξενούμενοι είχαν μοναδική ευκαιρία έστω να ισοφαρίσουν, όμως στο 76' ο Ματαλλιωτάκης νίκησε τον Ρόβα στην εκτέλεση του πέναλτι που υποδείχθηκε σε χέρι του Πετρά, για το οποίο ο τελευταίος πήρε την άγουσα για τα αποδυτήρια, αντικρίζοντας απευθείας την κόκκινη κάρτα.

Διαιτητής ήταν ο Κασσελάκης, με βοηθούς τους Μαρνέζο και Σινιοράκη (Χανίων).

ΠΟ ΑΤΣΑΛΕΝΙΟΥ (Βασίλης Κρασανάκης): Ματαλλιωτάκης, Πετράκης, Παπαδομιχελάκης, Γενιτσαρίδης, Αραβιάκης, Πετράς, Μπουτσάκης (80' Χαρίτος), Φραγκιαδάκης, Αμπντουραχμάνι (92' λ.τρ. Βρεττός), Σταθόγλου (57' Χατζηανδρέου), Τριανταφύλλου.

ΕΡΜΗΣ ΖΩΝΙΑΝΩΝ (Γιώργος Πετράκης): Κόλλιας, Γιακουμάκης, Χατζηβασίλης (72' Δ. Πλουσής), Γεμιστός (59' Β. Πλουσής), Φαμπίνιο, Ταβλαδωράκης, Ραπτάκης, Πασιαλής (83' Πουλάκης), Ανυφαντάκης, Ρόβας, Τοπούζης.