Πήρε ρεβάνς ο Εθνικός

Πήρε ρεβάνς ο Εθνικός

Οι Πειραιώτες κέρδισαν τον Άγιο Ιερόθεο με 2-1, σκορ με το οποίο είχαν ηττηθεί στο ματς του πρώτου γύρου.

από Δημήτρης Θεοδώρου
στις 13/03/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Επέστρεψε στις νίκες ο Εθνικός μετά από τις δύο συνεχόμενες ήττες στα παιχνίδια με τον Ιωνικό και τον Ερμή Ζωνιανών. Η ομάδα του Πειραιά επικράτησε με 2-1 του Άγιου Ιερόθεου, σκορ με το οποίο είχε ηττηθεί από τον αντίπαλό της στο ματς του πρώτου γύρου. Ουσιαστικά, με αυτό το αποτέλεσμα οι κιτρινόμαυροι τέθηκαν εκτός τροχιάς ανόδου. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως ο διαιτητής Χρ. Μανούρας... κατόρθωσε με τις υποδείξεις του να προκαλέσει την οργή στις τάξεις και των δύο ομάδων.

Μόλις στο 11' ο Λεωνιδόπουλος άνοιξε το σκορ με σουτ για τους γηπεδούχους (1-0), με τον Σαγανά να φέρνει το ματς στα ίσια μόλις επτά λεπτά αργότερα, αξιοποιώντας εκτέλεση φάουλ του Γκουτσούλα (1-1). Πάντως, οι άνθρωποι του Εθνικού φώναξαν στη συγκεκριμένη περίπτωση, εκτιμώντας πως ο επιθετικός των φιλοξενούμενων είχε χρησιμοποιήσει το χέρι πριν σκοράρει. Η χαρά των κιτρινόμαυρων δεν κράτησε αρκετά, αφού στο 24' ο Μάναλης με λόμπα έγραψε το 2-1 για τον Εθνικό. Αξίζει να αναφερθεί, επίσης, ότι οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν πέναλτι σε δύο περιπτώσεις, αρχικά σε μαρκάρισμα πάνω στον Νιζάμη και στη συνέχεια σε πτώση του Σαγανά μέσα στην περιοχή στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου. Η τελευταία μεγάλη στιγμή της αναμέτρησης ανήκε στους κυανόλευκους και καταγράφηκε στο 93', όταν ο Κομνηνός είδε την μπάλα να σταματά στο δοκάρι μετά τη λόμπα που επιχείρησε.

Βοηθοί του Χρ. Μανούρα, ήταν οι Ν. Μανούρας (Τρικάλων) και Σπάρταλης (Δωδεκανήσου).

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Θύμιος Γεωργούλης): Βουτσινάς, Στασινός, Γερόλυμος, Μπεχλιβανίδης, Βενέτης, Μαρτινος, Λεωνιδόπουλος, Μαργαρίτης (82' Μπένα), Παυλάκης, Μάναλης, Ντούλιας (57' Κομνηνός)

ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ (Βαγγέλης Σταυρακόπουλος): Κυρίτσης, Πολίτης (57' Μανδαμαδιώτης), Μπιρμπίλι, Δάρρας, Κάρδαρης, Καραμέρης (78' Σούφλας), Γούλας (67' Λέσι), Γκουτσούλας, Νιζάμης, Σαγανάς, Θανόπουλος.  


(φωτο: stoplekto.gr)