×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 546

Διακοπή ρεύματος στο γήπεδο της Νίκης Βόλου «Π. Μαγουλάς»!

Διακοπή ρεύματος στο γήπεδο της Νίκης Βόλου «Π. Μαγουλάς»!

«Ευθύνη των προηγούμενων διοικήσεων η διακοπή ρεύματος», αναφέρει η διοίκηση της Νίκης Βόλου

από
στις 15/03/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Την δική της απάντηση σε όσα της χρεώνουν για την διακοπή ρεύματος στο γήπεδο του «Π. Μαγουλάς» έδωσε η διοίκηση ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση – απάντηση της Δ.Ε. της Νίκης:

«Η διοίκηση ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924 διευκρινίζει στον φίλαθλο κόσμο της ομάδας μας, πως δεν φέρει καμία ευθύνη για την προσωρινή διακοπή ρεύματος που έγινε στο γήπεδο «Π. Μαγουλάς».

Το μεγαλύτερο μέρος της οφειλής στην ΔΕΗ δεν είναι ευθύνη της παρούσας διοίκησης ποδοσφαίρου, αφορά χρήσεις προηγούμενων διοικήσεων, αυτών που η ερασιτεχνική Νίκη φρόντισε να βάλει τον οικονομικό τους απολογισμό στο αρχείο!

Η διοίκηση ποδοσφαίρου και ο πρόεδρός της κ. Σάκης Τζήμας, έκαναν ότι περνά από το χέρι τους για να επιστρέψει η κανονικότητα στο γήπεδο «Π. Μαγουλάς».

Δεν θέλουμε να επεκταθούμε περισσότερο στο συγκεκριμένο θέμα, γιατί δεν τιμά κανέναν, τονίζουμε και πάλι όμως ότι η παρούσα διοίκηση δεν φέρει την παραμικρή ευθύνη για ότι έγινε.

Επίσης η διοίκηση ποδοσφαίρου με έκπληξη ακούει ραδιοφωνικούς παραγωγούς και μέλη της διοίκησης του ερασιτέχνη, να «κανονίζουν» πληρωμές παικτών από εκπομπές!

Η διαχείριση των εισπράξεων των εντός έδρας παιχνιδιών της ομάδας μας, γίνεται από την διοίκηση η οποία έχει ορίσει υπεύθυνο τον οικονομολόγο κ. Δημήτρη Μιχάλη και δεν θα ανεχτεί καμία παρέμβαση στο έργο της.

Τέλος να θυμίσουμε ότι όταν ο κ. Τζήμας και οι συνεργάτες του, ανέλαβαν τις τύχες του ποδοσφαιρικού τμήματος το καλοκαίρι, το γήπεδο «Π. Μαγουλάς» είχε κομμένη ακόμα και την παροχή νερού!

Με προσωπικές ενέργειες και χρήματα του κ. Τζήμα και με μία οφειλή ύψους 2.350 ευρώ, το νερό επανασυνδέθηκε, μπαίνοντας το ποσό σε ρύθμιση.

Η οφειλή όμως παραμένει και δεν είναι δική μας…»