×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 546

Ιωνικός: Ώρα για συσπείρωση και αντεπίθεση!

Ιωνικός: Ώρα για συσπείρωση και αντεπίθεση!

Μήνυμα ενότητας από τη διοίκηση του ιστορικού συλλόγου...

από
στις 15/03/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Διαβάστε την ανακοίνωση:

Λίγα 24ωρα πέρασαν μετά το χαμένο ντέρμπι με την Προοδευτική και η απογοήτευση είναι μεγάλη για όλους. Η ομάδα στάθηκε καλά στον αγωνιστικό χώρο για ένα ημίχρονο όμως στην επανάληψη παρουσιάστηκε κατώτερη των προσδοκιών και ηττήθηκε.

Η Διοίκηση της ομάδας, επέβαλε ισχυρό χρηματικό πρόστιμο στους παίκτες δεσμευόμενη παράλληλα πως το πρόστιμο θα σβηστεί και θα υπάρξει και έξτρα πριμ στο τέλος της χρονιάς με την επίτευξη της ανόδου!

Ο Ιωνικός, ως μεγάλη ομάδα, οφείλει να ξεπερνάει κάθε δυσκολία που παρουσιάζεται και να επικεντρώνεται στην επόμενη μέρα. Έχοντας εντοπίσει την αιτία για την προβληματική αγωνιστική εικόνα η Διοίκηση βρίσκεται σε διαρκείς συζητήσεις για την εξεύρεση νέου προπονητή, το προφίλ του οποίου θα είναι ικανό να προσδώσει την απαραίτητη πυγμή που έχει ανάγκη αυτή την στιγμή ο Ιωνικός.

Παράλληλα, στο πιο κομβικό σημείο της χρονιάς, καλούμε τον κόσμο να βρεθεί δίπλα μας πιο μαζικά και πιο δυναμικά από ποτέ. Ο κόσμος μπορεί να κάνει την διαφορά στους επτά τελικούς που έχουν απομείνει, κι ευελπιστούμε να βρίσκεται δίπλα μας στις κερκίδες!!

Να συνεχίσουμε όλοι μαζί ενωμένοι για να διεκδικήσουμε αυτό που το καλοκαίρι ονειρευόμασταν. Την άνοδο, που θα φέρει την ομάδα ένα βήμα πιο κοντά από εκεί που αξίζει να βρίσκεται!

Πανστρατιά!