×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 546

«Οκτώ στα οκτώ» για την άνοδο ψάχνει ο Ολυμπιακός Βόλου!

«Οκτώ στα οκτώ» για την άνοδο ψάχνει ο Ολυμπιακός Βόλου!

Το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας έχει μπει στην τελική ευθεία και στόχος του Ολυμπιακού Βόλου είναι να κάνει το «οκτώ στα οκτώ», κερδίζοντας δηλαδή όλα τα ματς μέχρι τέλους.

από
στις 16/03/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Το βολιώτικο συγκρότημα ήδη προετοιμάζεται για το κυριακάτικο εκτός έδρας ματς με τους Μαύρους Αετούς Ελευθεροχωρίου, υπό τις οδηγίες του νέου προπονητή, Σάκη Παπαβασιλείου.

Είναι λογικό πως μέσα σε λίγες μέρες ο νέος τεχνικός του Ολυμπιακού δεν μπορεί να αλλάξει πολλά πράγματα στην ομάδα και το παιχνίδι της Κυριακής θα πρέπει να το πάρουν με τη προσωπικότητά τους οι παίκτες του Ολυμπιακού. Εφόσον οι «ερυθρόλευκοι» κερδίσουν την Κυριακή, μια ομάδα που το τελευταίο διάστημα παρουσιάζεται ανεβασμένη και δυνατή στην έδρα της, θα δοθεί η δυνατότητα στον προπονητή του Ολυμπιακού να δουλέψει περισσότερο με τους παίκτες στη συνέχεια. Κι αυτό, καθώς το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής θα διακοπεί και θα επαναρχίσει στις 2 Απριλίου. Αυτό σημαίνει πρακτικά, πως θα υπάρχουν μπροστά 15 μέρες, προκειμένου ο Παπαβασιλείου να δουλέψει με τους ποδοσφαιριστές και η ομάδα να πάει περισσότερο έτοιμη και δυνατή στο ντέρμπι που ακολουθεί με την Α.Ε. Καραϊσκάκης στο Πανθεσσαλικό.

Από την Τετάρτη ανέλαβε και επίσημα τα καθήκοντά του, ως γυμναστής της ομάδας, ο Αλέξανδρος Κούρτογλου, ο οποίος αποτελεί προσωπική επιλογή του Σάκη Παπαβασιλείου. Στο τεχνικό τιμ παρέμεινε ο Κώστας Μπράτσος.

Πηγή: goalpost