Πέρασε και από τη Ρόδο η Προοδευτική

Πέρασε και από τη Ρόδο η Προοδευτική

Η ομάδα του Κορυδαλλού επιβλήθηκε του Ιάλυσου χάρη σε γκολ του Λέκκα (0-1).

από Δημήτρης Θεοδώρου
στις 19/03/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Συνεχίζει την ξέφρενη πορεία της η Προοδευτική, μετά την -προ δύο εβδομάδων- μικρή παρένθεση στη Ραφήνα. Η ομάδα του Κορυδαλλού πέτυχε ακόμη μία σπουδαία νίκη, αυτή τη φορά στο Οικονομίδειο της Ρόδου, όπου επικράτησε με 1-0 του τοπικού Ιάλυσου παρουσία περίπου 400 φιλάθλων! Πρωταγωνιστής των βυσσινί ήταν ο Λέκκας, ο οποίος μετά τον Ιωνικό «τιμώρησε» και τους νησιώτες. Ο αριστεροπόδαρος άσος πέτυχε το γκολ που καθόρισε την έκβαση της συνάντησης, στέλνοντας την μπάλα στο «Γ» της εστίας του Παπαδόπουλου με αριστοτεχνική εκτέλεση φάουλ στο 29'.

Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι φρόντισαν να κλείσουν όλους τους διαδρόμους προς τα καρέ του Μπαντίκου, με τους γηπεδούχους πάντως να χάνουν τεράστια ευκαιρία να ισοφαρίσουν στο 68', όταν από λάθος γύρισμα του Καλαϊτζίδη προς το Μπαντίκο, ο Σπάρταλης έκλεψε, αλλά νικήθηκε από τον τερματοφύλακα των βυσσινί στο πλασέ που επιχείρησε.

Στο 73' το έργο των ποδοσφαιριστών του Πάρη Ανδράλα έγινε ακόμη πιο δύσκολο, αφού ο Ζελέκου αντίκρισε δεύτερη κίτρινη κάρτα και πήρε την άγουσα για τα αποδυτήρια 28 λεπτά μετά την είσοδό του στο παιχνίδι. Παρ' όλα αυτά, η Προοδευτική κράτησε το «μηδέν» και πανηγύρισε ακόμη ένα σπουδαίο «διπλό» στο φετινό πρωτάθλημα.

Διαιτητής ήταν ο Παπαποστόλου, με βοηθούς τους Χατζηκαμαγιάννη και Δέλχα (Εύβοιας).

ΙΑΛΥΣΟΣ (Μάρκος Στεφανίδης): Παπαδόπουλος, Αχείμαστος (82' Χατζηφούντας), Φυλακούρης, Ρεκλείτης, Παφιάκης, Σπάρταλης, Καρπαθάκης (62' Χατζηπέτρος), Δελαπόρτας, Σταυλάς, Ρίκκα, Μπαρόζο (75' Κρεκούκιας)

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ (Πάρης Ανδράλας): Μπαντίκος, Κουσουρής, Μύρκος (68' λ. τρ. Καλαϊτζίδης), Θεοδωράκης, Ζαχαράτος (46' Ζελέκου), Παπανικόλας, Ντάλλας, Μπελέρης, Κανελλόπουλος, Λέκκας, Πέππας (61' Χρήστου).