Το καθήκον του ο Εργοτέλης

Το καθήκον του ο Εργοτέλης

Η ομάδα του Σούλη Παπαδόπουλου ξεπέρασε με άνεση το εμπόδιο του Ηλυσιακού (3-0).

από Δημήτρης Θεοδώρου
στις 19/03/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Σε αντίθεση με τις αγχωτικές νίκες του σε προηγούμενες περιπτώσεις στο Παγκρήτιο, σήμερα (19/3) ο Εργοτέλης ξεπέρασε χωρίς δυσκολίες το εμπόδιο του Ηλυσιακού και διατήρησε για λογαριασμό του το πλεονέκτημα στη μάχη του τίτλου στον 4ο όμιλο. Η ομάδα του Σούλη Παπαδόπουλου επικράτησε με 3-0, θέτοντας τις βάσεις για την επικράτηση από το πρώτο ημίχρονο με δύο εύστοχες εκτελέσεις πέναλτι. Μετά από 22 λεπτά αγώνα ο διαιτητής Κοκκινάκης έδειξε την άσπρη βούλα για χέρι του Μπίρη, με τον Λεάλ να μην αφήνει την ευκαιρία να περάσει ανεκμετάλλευτη (1-0), ενώ στο 39' ήταν η σειρά του Φλέγγα να χρεωθεί με πέναλτι για τον ίδιο λόγο, με τον Κατσικοκέρη αυτή τη φορά να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα (2-0).

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, ο Ηλυσιακός προσπάθησε να αντιδράσει, αντ' αυτού δέχθηκε και τρίτο γκολ, με τον Καϊμακαμούδη να σκοράρει στο 91' με κοντινό πλασέ μετά από ασθενή απόκρουση του Σηφάκη σε σουτ του Βελλίνη.

Βοηθοί του Κοκκινάκη (Λασιθίου) ήταν οι Φραγκιαδάκης και Λιοδάκης (Ρεθύμνου).

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Σούλης Παπαδόπουλος): Βασιλειάδης, Νικολακάκης, Νιάρος (75' Ρουσάκης), Τζανής, Μπάτζιος, Γκοτσούλιας, Μισέλ, Σερζίνιο, Κατσικοκέρης (87' Καϊμακαμούδης), Λεάλ (43' λ. τρ. Μπρατσιάνι), Βελλίνης

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ (Δημήτρης Παπασπύρου): Σηφάκης, Γραμματίκας (68' Μέξης), Ντούμπερετ, Πιπίνης, Μπίρης, Αμανατίδης, Στρίγγας (55' Ρόπας), Φλέγγας, Ιωάννου, Θαναηλάκης (80' Κάλφας), Μάλτσι.