Έχει πάρει φόρα ο Ζώνας στον Πανθηραϊκό

Έχει πάρει φόρα ο Ζώνας στον Πανθηραϊκό

Με γκολ του έμπειρου φορ οι νησιώτες απέφυγαν την ήττα στην αναμέτρηση με τον Εθνικό (1-1).

από Δημήτρης Θεοδώρου
στις 20/03/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Σε ανοδική πορεία βρίσκεται το τελευταίο διάστημα ο Ντέμης Ζώνας και δεν χάνει ευκαιρία να το αποδεικνύει! Μετά τα δύο γκολ που είχε πετύχει στα Χανιά την περασμένη εβδομάδα, ο έμπειρος σκόραρε ξανά και βοήθησε τον Πανθηραϊκό να αποφύγει την ήττα στην αναμέτρηση με τον Εθνικό! Στο γήπεδο της Σαντορίνης οι δύο ομάδες έμειναν στο ισόπαλο 1-1, με τους Πειραιώτες να παίρνουν το προβάδισμα στο 53' χάρη σε προβολή του Μάναλη μετά από απόκρουση του Ζωντού σε σουτ του Χατζησάββα. Οι γηπεδούχοι δεν πτοήθηκαν, ανέβηκαν για την ισοφάριση, στην οποία έφτασαν στο 85', όταν ο Ζώνας βρέθηκε στο κατάλληλο σημείο μετά την κεφαλιά του Μπακάλη στο πλάγιο άουτ που εκτέλεσε ο Κορτσινίδης και με πλασέ έγραψε το 1-1.

Διαιτητής ήταν ο Χαλδαίος, με βοηθούς τους Τσολακίδη και Τσαλίκη (Αθηνών).

ΠΑΝΘΗΡΑΪΚΟΣ (Μανόλης Παπαματθαιάκης): Ζωντός, Κορτσινίδης, Μυρθιανός, Λούκα, Μπακάλης, Σαββίδης (55' Φύτρος), Συνολάκης, Κριτσάς, Περιάλης (58' Λαζαρίδης), Γιόνδης (9' λ. τρ. Παπίτσας), Ζώνας

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Θύμιος Γεωργούλης): Βουτσινάς, Στασινός, Γερόλυμος, Βενέτης (83' λ. τρ. Πίσσας), Πεχλιβανίδης, Μαρτίνος, Χατζησάββας, Σωπάσης, Μάναλης, Λεωνιδόπουλος (65' λ. τρ. Μπένα), Κομνηνός (76' Μαργαρίτης).